ARHIVA B365

Patru deținuți periculoşi au evadat din arestul IPJ Cluj. Trei dintre ei au fost prinşi

Polițiștii clujeni au reușit să îl prindă pe unul dintre deținuții evadați de la arestul IPJ. Minorul de 16 ani a fost prins de către polițiști la Gara CFR în timp ce încerca să urce într-un tren, potrivit stiridecluj.ro.

Alţi doi dintre cei patru tineri evadaţi din arestul Poliţiei Judeţene Cluj au fost prinşi, în noaptea de sâmbătă spre duminică şi, respectiv, duminică dimineaţă, poliţiştii continuând căutările pentru găsirea celui de-al patrulea evadat.

Potrivit surselor citate, procurorul de caz face cercetări şi pentru săvârşirea infracţiunii de neglijenţă în serviciu în ceea ce îi priveşte pe poliţiştii care erau de serviciu la arestul IPJ în momentul în care cei patru bărbaţi au reuşit să fugă.

Potrivit evz.ro, unul dintre cei patru este Claudiu Botorea, care are pe numele lui mai multe condamnări pentru furturi, ultima din 2012, la trei ani și șase luni de închisoare. După ce a fost eliberat, Botorea a început din nou să fure fiind prins și arestat în data de 9 iulie 2014. 

Cel de-al doilea evadat este Tiberiu Lăcătuș, specializat în furturi. El se află de mai multe săptămâni în arestul IPJ Cluj. Al treilea Alexandru Bartoș care, din primele informații este cercetat pentru tentativa de omor, iar al patrulea deținut, tot un hoț, este Daniel Baciu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button