Patru consilieri generali apropiaţi primarului Gabriela Firea, excluşi din PSD

de:
22 oct. 2018
1 afișări
Patru consilieri generali apropiaţi primarului Gabriela Firea, excluşi din PSD

„In sedintele succesive din 19.10.2018, Biroul Permanent si Comitetul Executiv al PSD Sector 5 au aprobat, in unanimitate, excluderea din partid a membrilor Florea Ancuta Doina, Pavel Marius Adrian, Sandulescu Nina si Suhan Valeriu Nicolae, pentru voturi repetate impotriva intereselor legitime ale cetatenilor Sectorului 5, care i-au trimis sa ii reprezinte in Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Daca sanctiunea de retragere a sprijinului politic, aplicata acestora la inceputul lunii aprilie 2018, ar fi fost pusa pe ordinea de zi a PSD Bucuresti si a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, nu ar fi fost posibila aceasta jignire incalificabila adusa celor peste 300.000 de oameni care traiesc in Sectorul 5 al Capitalei”, se arată pe pagina Facebook a PSD Sector 5.

Consilierul general PNL Ciprian Ciucu, unul dintre principalii opozanţi ai primarului Firea, susţine că cei patru vor fi daţi afară din Consiliu după ce şi-au pierdut calitatea de membri PSD,iar gabriela Firea rămâne fără majoritate în Consiliul General.
„Daniel Florea, seful PSD Sector 5 și primar de sector, a exclus din PSD patru membri ai Consiliului General, toți de la el din sector. Retrăgându-li-se sprjinul, își pierd și posturile de consilieri generali.

BUUUN! Dar de ce ne-ar interesa pe noi? Pentru că din acest moment, pentru o perioadă, depinde cat de repede se vor mișca pesedistii proFirea și cine urmează pe listă, Firea a pierdut majoritatea in CGMB.

Nici chiar PMP nu le va mai putea păzi voturile.

Dacă Firea se bucură de antipatia a încă unui sef PSD din București, va rămâne fără majoritate iar noi vom avea șansa să dregem o parte din stricaciunile pe care le-a făcut”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

 

Cookies