ARHIVA B365

Patru bucureșteni au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să demonteze o autoutilitară

În jurul orei 01:30, polițiștii bucureșteni au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, cu privire la faptul că, patru persoane ar fi încercat să demonteze toba mediană a unei autoutilitare, în sectorul 4 al Capitalei, se anunță într-un comunicat.

Astfel, poliţiştii s-au deplasat imediat la adresa indicată, reușind prinderea, imobilizarea și conducerea celor în cauză la sediul Secției 14 Poliție, pentru verificări şi pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt.

Din primele cercetări efectuate de către judiciariştii bucureşteni, a reieşit faptul că, tinerii prinși în flagrant, ar fi demontat toba de eșapament prin tăiere, la locul faptei fiind găsite mai multe instrumente despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite în comiterea infracțiunii.

Totodată, la fața locului a fost identificat și autoturismul inscripționat taxi, cu care cei patru bănuiți s-ar fi deplasat, acesta fiind indisponibilizat pentru continuarea verificărilor.

Ca urmare a intervenţiei prompte a poliţiştilor bucureşteni, prejudiciul cauzat prin comiterea faptei, în valoare de aproximativ 8.000 de lei, a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu cei patru tineri în stare de reţinere, urmând a fi prezentați magistraților.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button