Patru bărbați din BUCUREŞTI au fost reținuți după ce au înjunghiat un tânăr oprit în trafic

de:
05 aug. 2016
1 Afișari
Patru bărbați din BUCUREŞTI au fost reținuți după ce au înjunghiat un tânăr oprit în trafic

Potrivit unui comunicat al Parchetului Capitalei, au fost reținuți pentru 24 de ore Petre Orlando Țuțu, Valentin Gabriel Cociu, George Prodescu-Chelu și Viorel Țuțu, ultimii doi fiind recidiviști.

Procurorii susțin că, în data de 20 iulie 2016, în jurul orei 19,15, în timp ce se aflau în București, pe șoseaua Pantelimon, în apropierea intersecției cu bd. Chișinău, pe fondul unui conflict prealabil cu persoana vătămată M.G.A. petrecut în luna iunie a anului curent, Petre Orlando Țuțu, George Prodescu-Chelu și Valentin Gabriel Cociu, beneficiind de sprijinul acordat de Viorel Țuțu, care conducea un autoturism marca Volkswagen Golf 4, l-au urmărit pe tânăr în trafic și au reușit să blocheze mașina, după ce i-au acroșat autoturismul din spate.

Tânărul s-a dat jos din mașină și a luat-o la fugă, însă a fost prins de trei dintre bărbați în dreptul unui imobil de pe șoseaua Pantelimon, unde a fost lovit cu cuțitele, cu pumnii și cu picioarele. În urma loviturilor, tânărul s-a ales cu multiple leziuni traumatice la nivelul capului și al toracelui, inclusiv leziuni defensive la nivelul membrelor superioare, el fiind dus de urgență la spital.

Imediat după comiterea infracțiunii, Petre Orlando Țuțu, Valentin Gabriel Cociu și George Prodescu-Chelu au fugit de la locul faptei cu ajutorul lui Viorel Țuțu, care i-a așteptat cu o mașină.

Cei patru bărbați vor fi prezentați vineri la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cookies