Patru arestaţi în dosarul de tentativă de omor a lui Nuţu Cămătaru junior

de:
22 oct. 2010
6 Afișari
Patru arestaţi în dosarul de tentativă de omor a lui Nuţu Cămătaru junior

Fiul lui Nuţu Cămătaru ar fi înjunghiat o pesoană, în luna septembrie a acestui an, într-un club din Capitală. Instanţa a decis arestarea a patru indivizi, între care şi Ilie Petre, patronul clubului în care a avut loc incidentul, pentru o perioadă de 29 de zile.

În cazul celui de-al cincilea suspect al cărui nume este implicat în dosar şi care, la fel ca ceilalţi patru a fost reţinut joi, s-a dispus cercetarea în stare de libertate cu interdicţia de a părăsi localitatea, informează România Liberă. Este vorba de o ospătăriţă angajată în clubul lui Ilie Petre.

De asemenea, procurorii au cerut arestarea preventivă în contumacie a lui Ionel Balint şi a unui al şaselea suspect care ar fi participat la agresiune. Tribunalul Bucureşti urmează să ia în discuţie propunerea pe data de 25 octombrie.

Cântăreţii Adi Minune şi Florin Salam sunt şi ei învinuţi în acest dosar, pentru favorizarea infractorului şi, respectiv, mărturie mincinoasă, ei fiind cercetaţi în stare de libertate.

Adi Minune, Florin Salam, unul dintre patronii clubului din Capitală în care s-a petrecut incidentul, Ilie Petre, zis „Vivi”, precum şi alte aproximativ 20 de persoane au fost audiaţi, joi, la Poliţia Capitalei, în dosarul în care Ionel Balint este suspectat de tentativă de omor.

Ancheta vizează un incident care a avut loc pe 19 septembrie, când, potrivit poliţiştilor, fiul celebrului interlop Nuţu Cămătaru, l-ar fi înjunghiat pe Marian Naca, în vârstă de 41 de ani. Victima a fost internată în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Cookies