Patronul unui local din București a fost atacat cu un cuțit de unul dintre clienți. Polițiștii fac cercetări în cauză

20 apr. 2023
334 Afișari
Patronul unui local din București a fost atacat cu un cuțit de unul dintre clienți. Polițiștii fac cercetări în cauză
Patronul unui local din București a fost atacat cu un cuțit de unul dintre clienți. Polițiștii fac cercetări în cauză | Sursă foto: Captură-Observator

Patronul unui local aflat în București a fost atacat cu un cuțit , joi după amiază, de un client aflat pe terasa restaurantului din nordul Capitalei. Polițiștii s-au deplasat la la fața locului și fac cercetări în cauză.

Patronul unui local din București, atacat cu un cuțit de un client

Polițiștii au fost sesizați joi după amiază, în legătură cu un conflict izbucnit între cele două persoane, prin intermediul unui apel la numărul de urgență 112. Atacul a avut loc pe terasa unul local aflat în zona Dorobanți, în nordul Bucureștiului.

Din primele informații apărute, se pare că atacatorul s-a ridicat de la masă și s-a năpustit asupra victimei. Patronul localului a fost înjunghiat în zona piciorului. Imediat după atac, agresorul a fugit printre casele aflate în zona respectivă.

Atât agenții de poliție, cât și medicii s-au deplasat la fața locului. Bărbatul ce a fost rănit în urma incidentului a fost transportat la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare, transmite Digi24.ro.

Reprezentanții localului susțin că între cei doi nu ar fi avut loc nici un fel de altercație. Cu toate astea, aceștia au transmis că bărbatul l-ar fi pândit pe patronul localului din nordul Capitalei preț de câteva zile.

Atacatorul ai fi fost văzut în zona respectivă atât ieri, cât și alaltăieri. Cu toate că acestea nu era unul dintre clienții fideli ai localului, a fost observat deoarece îl filma pe bărbatul pe care l-a atacat astăzi, 20 aprilie 2023, susțin reprezentanții localului.

Polițiștii au deschis o anchetă în această cauză. Polițiștii încearcă să afle care a fost motivul pentru care bărbatul a fost înjunghiat și cine este atacatorul.

Cookies