ARHIVA B365

Patronul restaurantului Chez Marie exploata sexual tinere pentru a şantaja VIP-urile

Florin-Dominic Popa,  în vârstă de 35 de ani, este trimis în judecată şi într-un dosar de trafic de cocaină. Ancheta, care a primit numele de cod „Kubul”, a fost demarată pe baza mai multor informări făcute de ofiţerii Centrului de supraveghere şi controlul trecerii frontierei – Aeroportul „Henri Coandă” şi viza traficul transfrontalier de persoane. Conform oamenilor legii, unele tinere erau exploatate după ce li se promitea că vor ajunge să lucreze ca modele în ţări ale Uniunii Europene, notează Adevărul.

Din datele informatorilor şi din interceptarea convorbirilor telefonice au fost descoperite trei persoane, dintre care una era Florin-Dominic Popa. Celelalte două persoane – Orlando şi Cibi – vor fi identificate şi vor răspunde pentru faptele lor în faţa procurorilor. Poliţiştii au arătat că Popa, Orlando şi Cibi ”intermediau obţinerea de contracte la firme de modelling sau le facilitau fetelor apariţia în revista „Playboy”, iar apoi le exploatau sexual pe tinere”. Fetele ajungeau în patul unor VIP-uri, iar oamenii de afaceri erau ulterior şantajaţi cu apariţia informaţiilor compromiţătoare şi cu filmările înregistrate de tinere.

Poliţiştii au mai arătat că acesta Popa „se ocupă cu vânzarea de cocaină de ordinul gramelor în mai multe cluburi bucureştene, printre care şi Bamboo”.

Patronul restaurantului Chez Marie a fost investigat pentru trafic de droguri şi a fost extrădat din Spania pentru implicare în activităţi de proxenetism şi exploatare sexuală a unor fete tinere din România. Rolul lui era de „a identifica şi racola fete tinere foarte frumoase”, care erau minţite apoi că vor încheia contracte bănoase cu agenţii de modelling din Italia.

Cea de-a treia persoană, Cibi, acţiona la ordinele lui Orlando, şi fotografia şi imortaliza întâlnirile fetelor cu oamenii de afaceri, culegea informaţii despre persoanele publice şi le şantaja, dar se ocupa şi cu identificarea tinerelor care căutau contracte în industria modei.

Florin-Dominic Popa riscă 15 ani de închisoare pentru şantaj şi trafic de droguri.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button