ȘTIRI

Patronul City Grill își face boutique hotel în Capitală

Antrepre­norul care deţine un grup cu 16 localuri şi afaceri de circa 18 mil. euro anul trecut, vrea de asemenea să deschidă noi localuri.

„Până la finalul anului vrem să deschidem 1-2 cafenele, o berărie Hanu’ Be­rarilor în zona Herăs­trău şi un restaurant Buon­giorno. Vom investi de asemenea în rebrandingul celor două be­rării Hanu’ Berarilor deja existente şi vom continua investiţia în hotelul pe care îl deschidem deasupra localului Casa Oprea Soare (Hanu’ Berarilor – n.red.).”

De la începutul anului Dragoş Petrescu a deschis un restaurant Buongiorno la Lido, pe strada C.A. Rosetti din centrul Capitalei, iar pe lista planurilor de viitor ale antreprenorului se numără remodelarea localurilor Hanu’ Bera­rilor, în cel din Pache Proto­popescu urmând să se redecoreze localul pentru a fi transformat într-o be­rărie vintage.

La celălalt local Ha­nu’ Berarilor, Petres­cu va investi 2,5 milioane de euro în decursul a trei ani, urmând a fi extinsă clădirea cu o terasă şi cu o sală de evenimente, urmând a fi finalizat butic-hotelul de deasupra localului.

Mai multe, pe zf.ro


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button