ȘTIRI

Patronul City Grill: Discutăm cu ANAF pentru modificarea legislaţiei

 „Azi, ANAF e obligata sa iti suspende activitatea pe minim 30 de zile daca constata o diferenta de casa de 10-15 lei. Noi ne dorim ca acest prag sa fie in functie de cifra de afaceri a restaurantului, iar perioada de suspendare sa poata cobori si sub 30 de zile”, a spus marti Petrescu, conform Hotnews.ro.

„Oricum, despre eventuale abuzuri ale ANAF se poate vorbi intr-o mica masura. Rezultatele se vad: oamenii se conformeaza la plata tot mai mult. Ceea ce nu e normal e ca nu ai dreptul la aparare; trebuie sa inchizi in ziua in care ANAF decide iar apoi sa te judeci o luna sau doua cu ei si sa vezi daca au avut dreptate sau nu”, a mai explicat Dragos Petrescu.

Petrescu a mai vorbit marti despre proiectul Codului Fiscal, despre care a spus ca va ajuta la transparentizareabusinessurilor si la crearea unui mediu competitiv. „E un pas inainte”, a mai spus seful City Grill.

177 de magazine și localuri au fost închise în întreaga țară de către agenții Antifraudă, după ce a intrat în vigoare, de la 1 martie, noua Ordonanță de Urgență ce permite sigilarea acestora pentru sume nejustificate găsite în casa de marcat.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button