Patronul ASTRA Asigurări: Allianz și Generali vor prelua toată țara. La anul se vor dubla prețurile

de:
28 aug. 2015
1 Afișari
Patronul ASTRA Asigurări: Allianz și Generali vor prelua toată țara. La anul se vor dubla prețurile

Acesta sustine ca administratorul special KPMG a facut tot posibilul sa blocheze vanzarea prin cifrele prezentate investitorilor. 

Întrebat cum reacționează la acuzele că ar fi fost lacomi, Dan Adamescu a declarat că aceste afirmații sunt nefondate.

„Sunt niste declaratii ca sa se acopere. Daca Misu Negritoiu poate sa spuna ca a fost pe masa o oferta de la unul din investitori, atunci da. Dar nu a fost nici o oferta”, a declarat acesta.

Patronul Astra susține că intrarea în faliment a companiei este o pierdere pentru țara noastră și că există pericolul dublării prețurilor, de anul viitor.

„Este o pierdere uriasa pentru Romania. Tara asta nu va mai putea avea un asigurator local. Daca in anii 2000 cand am luat-o iti trebuia 100 de milioane, acum iti trebuie miliarde sa faci un asigurator. Ce se va intampla acum? Allianz si Generali vor prelua toata tara, si clientii Astra, si la anul se vor dubla preturile. Pentru ca cine a tinut preturile jos a fost Astra. Noi am fost foarte concurentiali, am luptat si ca sa fim numarul unu am avut preturi foarte competitive. Astea vor dispare. Vom plati cu totii”, a mai declarat Adamescu.

Citește continuarea interviului pe HotNews.ro.

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a decis, miercuri, intrarea în procedură de faliment a ASTRA Asigurări.

Cookies