Patronii din Orăşelul Copiilor, la un pas de colaps. VEZI VIDEO 3D după modernizarea parcului

de:
04 ian. 2012
15 Afișari
Patronii din Orăşelul Copiilor, la un pas de colaps. VEZI VIDEO 3D după modernizarea parcului

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a efectuat, miercuri, un control fulger în parcul Orăşelul Copiilor, solicitând patronilor să prezinte documentele de autorizare a construcţiilor pe care le deţin în zonă. Mai mult, edilul a cerut acestora să îşi cosmetizeze şi clădirile.

Dacă majoritatea patronilor a colaborat cu administraţia locală, patru dintre ei nu au fost de acord, susţin oficialii Primăriei Sectorului 4 fiind astfel în pericol să le fie demolate construcţiile în termen de 72 de ore.

„Sunt probleme de ani de zile, aceasta este situaţia pe care am preluat-o de la ALPAB (n.r. – Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti din subordinea Primăriei Capitalei). Astfel, aceşti agenţi economici s-au crezut, peste noapte, proprietari pe domeniul public, intabulând în fals construcţiile respective”, a declarat Piedone care a adăugat că a angajat o casă de avocatură pentru a soluţiona litigiile în instanţă.

„Într-o primă fază, vom trece la demolarea construcţiilor ilegale, apoi vom aduce terenul la starea iniţială”, a menţionat Piedone.

Potrivit edilului Sectorului 4, lucrările de modernizare a Orăşelului Copiilor vor demara efectiv la finalul lunii martie 2012, în cursul săptămânii viitoare urmând să fie amplasaţi stâlpii de iluminat, iar mobilierul urban fiind în curs de achiziţionare.

Noul parc ar urma să fie deschis pentru public pe data de 1 iunie 2012, conform estimărilor lui Piedone.

Parcul Orăşelul Copiilor va fi transformat radical, beneficiind de plajă artificială sub formă de Tom&Jerry, balansoare suspendate, perdele de apă cu proiecţii animate, canal navigabil şi ansamblu de fântâni cu flăcări în vârful jetului de apă, despre care B365.ro a scris în exclusivitate aici.

Vezi VIDEO 3D cum va arăta parcul la finele lucrărilor de modernizare.

Cookies