Patrocle, probabil cel mai căutat cățel din București, încă de negăsit. La două luni de când a fost zărit ultima dată prin oraș, stăpânul mărește recompensa

03 iun. 2024
9680 afișări
Patrocle, probabil cel mai căutat cățel din București, încă de negăsit. La două luni de când a fost zărit ultima dată prin oraș, stăpânul mărește recompensa
Patrocle, probabil cel mai căutat cățel din București, încă de negăsit. La două luni de când a fost zărit ultima dată prin oraș, stăpânul mărește recompensa. Sursa foto: Teodor Ș.

Patrocle este probabil cel mai căutat cățel din București și din țară și încă nu a fost găsit. Stăpânul său anunță că au trecut două luni de când micuțul patruped a fost văzut prin oraș. De atunci, bărbatul nu mai are nicio informație despre Patrocle și transmite că a mărit recompensa, astfel încât cățelul să se întoarcă acasă.

Patrocle, probabil cel mai căutat cățel din București, încă de negăsit

Patrocle este un cățel de talie mică, foarte fricos, ce s-a pierdut în București la data de 17 martie 2024. Încă de atunci, oamenii s-au mobilizat și l-au căutat fără oprire, însă micuțul patruped nu s-a întors nici acum acasă.

Teodor este stăpânul cățelului și anunță că azi, 4 iunie 2024, s-au făcut două luni de când Patrocle a fost zărit ultima dată prin oraș. Patrupedul a fost văzut, în trecere, prin Colentina, la data de 3 aprilie.

De atunci, nu se mai știe nimic despre Patrocle, iar oamenii lui speră să fie încă în viață.

Recompensa a ajuns la 6.000 de lei

Stăpânul cățelului anunță că a mărit recompensa la 6.000 de lei:

Daca l-a prins cineva care așteaptă să crească recompensa – care a ajuns la 6000 lei – și vrea mai mulți bani, trebuie doar să ne sune și găsim o cale de mijloc. Tot ce conteaza este să-l recuperăm sănătos și să-l strângem din nou în brațe! ♥️

Teodor are și un mesaj pentru cel/cea care l-a găsit pe Patrocle și nu dorește să-l aducă înapoi:

Daca l-a prins cineva care nu vrea să ni-l dea înapoi – Patrocle era un cățel cuminte, potrivit pentru apartament, se înțelegea bine și cu pisica – să se gândească la miile de câini din adăposturi care așteaptă să fie adoptați. Să ni-l redea și să adopte unul de acolo, va face de două ori un bine!

Stăpânul micuțului cățel spune că ASPA București știe despre el și, în cazul în care îl vor prinde, îl vor anunța.

Dacă se întâmplă să-l zăriți pe Patrocle prin oraș, puteți să-i faceți o poză/video și să-l trimiteți stăpânilor pe WhatsApp sau pe Facebook, astfel încât ei să confirme dacă este cățelul lor.

Cu fiecare zi ce trece, asteptarea devine tot mai grea, mai apăsătoare, iar speranțele tot mai mici. Dacă exista un Dumnezeu al animalelor, ar cam fi vremea pentru o minune…, a spus Teodor.

Sursa foto: Teodor Ș.
Sursa foto: Teodor Ș.

PS Ținem pumnii strânși ca Patrocle să ajungă acasă!❤️🐶

Cookies