ESENTIAL

Iahtul de lux de 40 de milioane de euro al lui Dinu Patriciu, scos la vânzare

Dinu Patriciu si-a scos iahtul la inchiriere si chiar la vanzare, prin mai multe agentii. “Darlings Danama” poate fi inchiriat cu saptamana, in Marea Mediterana sau Caraibe, cu 345.000 de euro iarna si 365.000 euro in restul anului. De putin timp, iahtul este de vanzare, pretul afisat pe mai multe site-uri fiind pe masura luxului: 44 de milioane de euro, potrivit wowbiz.

In 2011, familia lui Dinu Patriciu a participat la lansarea la apa a iahtului „Darlings Danama”, al carui nume a fost inspirat de cele trei femei din viata miliardarului: Dana, sotia cu care acum se afla in proces de divort, Ana si Maria, fetele provenite din prima casnicie, cu Sabina.

De atunci, “Darlings Danama” a facut senzatie in lumea maritima, fiind prezentat pe larg in mai multe publicatii de profil, care au aratat cu lux de amanunte “bijuteria” lui Dinu Patriciu. Iahtul este exclusivist, putand gazdui maxim 12 pasageri.

Ca variante de cazare, exista un apartament “master”, cu punte privata, un apartament prezidential si patru camera duble. Alte elemente spectaculoase ale iahtului sunt liftul din sticla care face legatura intre cele 4 nivele ale vasului, sala de fitness, dotata cu aparatura de ultima generatie, si jacuzzi-ul de pe punte.

Boala si transplantul de ficat l-au tinut departe de plimbari pe mare, astfel încât Patriciu nu a putut sa se bucure de ambarcațiunea luxoasa.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button