BAZAR

Patricia Kaas, despre fostul iubit Remus Truică: „Eu nu văd decât genele lui lungi, pielea lui mată”

„Eu nu vad decat genele lui lungi, pielea lui mata, si zambetul seducator. Face bine dragoste. … Odata cu venirea toamnei, iata si sfarsitul povestii mele de iubire. Am fost pacalita. Ramane cu soţia lui. Nu mai scrie. Nu mai suna. Ce idioata am fost! Dar nu! Nu! Am dreptul sa traiesc, sa visez, sa ma insel. Sunt deceptionata, dar am trait un vartej ciudat”, scrie artista in cartea care spera sa ii foloseasca drept terapie, dar care marturiseste ca nu a functionat, dupa cum scrie cancan.ro.

DOSARUL RETROCEDĂRILOR. Remus Truică şi Dan Andronic, LIBERI. Prinţul Paul, la audieri la DNA

UPDATE DOSARUL RETROCEDĂRILOR. Remus Truică, Dan Andronic dar şi ceilalţi trei suspecţi din dosarul retrocedărilor ilegale au ieşit din arest ca urmare a faptului că le-au expirat ordonanţele de reţinere. Ei vor afla astăzi dacă vor fi arestaţi, decizia urmând să fie luată la ora 13 de Curtea de Apel Braşov. Între timp, vineri dimineaţă a ajuns la DNA şi prinţul Paul pentru a fi audiat.

Irina Truica, dupa ce a aflat de infidelitatea sotului si sfidarea acestuia, chemand-o pe amanta sa, Patricia Kaas, sa cante la ziua ei de nastere, a hotarat sa se intalneasca cu aceasta.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button