Patriarhul Daniel a sfinţit o cantină socială cu un trafalet

de:
21 feb. 2015
1 Afișari
Patriarhul Daniel a sfinţit o cantină socială cu un trafalet

Zilele trecute, trafaletul a fost scos din nou de la sertar și folosit de Patriarh la o altă sfințire. Trafaletul a fost folosit din nou pe post „unealtă” religioasă. Preafericitul Părinte Daniel a sfințit o cantină socială cu același trafalet care a stârnit un val de glume şi ironii, scrie WowBiz.

În fotografiile postate pe site-ul Patriarhiei se vede clar că este vorba despre trafalet, nefiind pus în vârful lui nici măcar o rămurică de busuioc, mai precizează sursa citată.

În vara anului trecut, Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, a sfinţit cu trafaletul noile studiouri ale Radioului şi televiziunii TrinitasPatriarhia Română a reacționat ulterior la știrile apărute în presă legat de sfințirea și inaugurarea redacției Trinitas cu trafaletul, de către Patriarhul Daniel, purtătorul de cuvânt Constantin Stoica precizând că trafaletul respectiv este, de fapt, „o tijă de sfințire”. Trafaletul „de sfinţit” al Patriarhului Daniel a ajuns apoi şi în presa britanică.

Ulterior, Patriarhia a explicat, într-un comunicat intitulat „Senzaţional produs de ignoranţă liturgică”, că Patriarhul Daniel a folosit, pentru sfinţirea studiourilor de radio şi televiziune Trinitas, un „miruitor extensibil” şi un buchet de busuioc numit „sfeştoc”

Cookies