Patinoarul din parcul Obor, încă deschis pentru bucureșteni. Intrarea este gratuită

04 feb. 2023
446 Afișari
Patinoarul din parcul Obor, încă deschis pentru bucureșteni. Intrarea este gratuită
Patinoarul din parcul Obor, încă deschis pentru bucureșteni. Intrarea este gratuită | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 2

Cu toate că weekendul 4-5 februarie a adus vreme urâtă și friguroasă în Capitală, bucureștenii pot merge să se relaxeze practicând sporturi de iarnă. Primăria Sectorului 2 a anunțat că patinoarul din parcul Obor este încă deschis.

Patinoarul din parcul Obor, deschis până la final de februarie

Patinoarul ce a fost amenajat în parcul Obor din Sectorul 2 se întinde pe o suprafață de 500 de metri pătrați. Astfel că, acesta are o capacitate de 200 de persoane pe serie.

Primăria Sectorului 2 a informat că locul unde bucureștenii pot merge la final de săptămână pentru a se relaxa, distra și a face niște mișcare, va fi deschis până la finalul lunii februarie. Intrarea este gratuită, atât pentru adulți, cât și pentru cei mici.

Iată care este programul de funcționare al patinoarului:

  • De luni până vineri: deschis între orele 12:00 – 22:00,
  • În zilele de sâmbătă și duminică: deschis între orele 10:00 – 22:00.

Cu toate că intrarea este liberă, cei ce nu au patine proprii vor achita o taxă de 20 de lei pentru închirierea echipamentului necesar.

Cei mici, care nu știu încă să patineze singuri, se pot folosi de un stabilizator „Pinguin” sau „Focă”. Închirierea acestuia costă tot 20 de lei.

Cum va fi vremea în București

În acest final de săptămână vremea este rece, demnă de anotimpul în care ne aflăm. Temperaturile nu vor depăși 5 grade Celsius în Capitală, în primul weekend al lunii februarie.

Sâmbătă

Maxima termică de astăzi este de 5 grade Celsius, după cum anunță meteorologii. Cerul se va menține noros pe tot parcursul zilei și vor avea parte de o ninsoare ușoară. Vântul bate slab. Viteza medie va fi de 6 km/h.

Pe timp de noapte temperatura înregistrată va si negativă. Minima termică este de -2 grade Celsius. Și pe timp de noapte vor avea parte de fulguieli ușoare. Vântul bate puternic. Viteza medie va fi de 20 de km/h.

Duminică

Ultima zi din această săptămână va fi la fel de rece. Cerul va fi parțial înnorat, iar maxima termică va fi de 1 grad Celsius. Vântul bate puternic. Viteza medie va fi de 17 km/h.

Peste noapte, minima termică scade până la 0 grade Celsius. Cerul se menține înnorat, iar vântul bate moderat. Viteza medie va fi de 13 km/h.

Cookies