ȘTIRI

Patinoarul de la Poiana Braşov se mută în Bucureşti

 „Am discutat şi despre situaţia patinoarului din Bucureşti (Mihai Flamaropol). Din păcate toată lumea a renunţat la el. Au anunţat răspicat că nu va fi finanţat. Se plănuieşte mutarea patinoarului din Poiana Braşov în Bucureşti, astfel s-ar rezolva cel puţin problema juniorilor din Bucureşti. Echipa de hochei seniori Steaua Bucureşti se află în negocieri avansate pentru o mutare la Târgu Mureş”, a notat Tanczos, conform A1.ro. El nu a precizat însă unde în Bucureşti şi în ce condiţii va fi mutat patinoarul.

Construcţia patinoarului din Poiana Braşov a fost finalizată la începutul anului, cu ocazia Festivalului Olimpic al Tineretului European, găzduit de ţara noastră. El este acoperit cu o structură uşoară specială şi au fost amenajate tribune demontabile şi vestiare. Are 200 de locuri, iar investiţia a fost de 890.000 de euro. Pe acest patinoar s-au desfăşurat competiţiile de patinaj viteză pe pistă scurtă şi cele de patinaj artistic.

Luni, antrenorul echipei Sportul Studenţesc Bucureşti anunţase că mai mulţi juniori de la hochei şi patinaj artistic vor participa, miercuri, începând cu ora 14:00, în faţa sediului Ministerului Tineretului şi Sportului, la un protest faţă de situaţia în care se află Patinoarul „Mihai Flamaropol”, care nu mai are gheaţă din luna martie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button