ȘTIRI

Patforma Free Now oferă curse gratuite în București celor care merg să se vaccineze împotriva COVID-19

Platforma de servicii multimodale de mobilitate Free Now oferă curse gratuite în valoare totală de un milion de euro tuturor pasagerilor din opt ţări europene, inclusiv România, care călătoresc în următoarea lună prin aplicaţia sa de taxi şi ridesharing pentru a se imuniza împotriva COVID-19.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, transmis luni, iniţiativa va fi valabilă în Germania, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Grecia, Polonia şi România.

Anunțul Free Now

„Pentru Free Now, contextul actual reprezintă o nouă oportunitate de a se implica şi a contribui activ la lupta împotriva Covid-19. Pasagerii care călătoresc în următoarea lună către sau dinspre un centru de vaccinare din oraşele în care este disponibilă aplicaţia Free Now primesc contravaloarea curselor plătite cu cardul sau un voucher valoric pentru cursele achitate cu numerar, în limita a 18 lei per cursă.

Fiecare pasager poate beneficia de două curse gratuite care au ca destinaţie sau punct de plecare un centru oficial de vaccinare din oraşul lor. Pentru şoferi, cursele se desfăşoară normal, valoarea lor fiind achitată integral”, se menţionează în comunicat.

În perioada stării de urgenţă, Free Now a susţinut personalul medical din România şi personalul din instituţiile implicate în organizarea şi gestionarea situaţiei prin crearea unei secţiuni speciale în aplicaţie prin care au putut fi comandate curse gratuite.

Totodată, pentru desfăşurarea în siguranţă a curselor, compania a echipat sute de maşini ale şoferilor voluntari cu panouri care despart scaunele din faţă şi bancheta din spate.

Grupul Free Now este o platformă multi-serviciu de mobilitate rezultată dintr-un joint venture format de BMW Group şi Daimler AG.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button