Pasul final spre playoff-ul Champions League: Steaua joacă marţi returul cu Dinamo Tbilisi

de:
06 aug. 2013
0 afișări
Pasul final spre playoff-ul Champions League: Steaua joacă marţi returul cu Dinamo Tbilisi

DEsfășurarea partidei o găsiți AICI. 

Steaua a ajuns să fie mai familiarizată în acest început de sezon cu meciurile din preliminariile Ligii Campionilor, decât cu cele din campionatul intern, iar dacă în Liga I a jucat o singură partidă, cea câştigată cu 2-1 în faţa Ceahlăului, în cea mai importantă competiţie continentală a cluburilor se află deja înaintea celei de-a patra întâlniri, informează RTV.

În această seară, de la ora 20.45, este programat returul cu Dinamo Tbilisi, iar calificarea „roş-albaştrilor” în play-off-ul Champions League pare o simplă formalitate. Victoria cu 2-0 obţinută de trupa lui Reghecampf săptămâna trecută, în capitala Georgiei, aproape că a rezolvat problema formaţiei care merge mai departe, iar emoţiile „roş-albaştrilor” se îndreaptă mai degrabă către tragerea la sorţi de vineri, când vor afla adversarul din play-off, sau către derby-ul cu Dinamo, de duminică.

Pentru meciul de astăzi Steaua nu poate conta pe muntenegreanul Nikolic, astfel că în atacul formaţiei noastre va evolua italianul Piovaccari, care nu s-a integrat încă deplin în echipa „roş-albaştrilor”. Chiar şi aşa, casele de pariuri văd meciul Steaua – Dinamo Tbilisi ca fiind cel mai dezechilibrat dintre cele şapte programate în această seară în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. O victorie a campioanei României este cotată cu 1,35, iar opţiunea 1 pauză – 1 final este cotată cu 1,87. Dealtfel, calificarea Stelei, indiferent de rezultatul final, este cotată cu 1,01, în timp ce o posibilă calificare a georgienilor are cotă 30.

Meciul va fi arbitrat de islandezul Kristinn Jakobsson, care a mai arbitrat-o pe Steaua la începutul lui august 2001, când roş-albaştrii au câştigat cu scorul de 2-1 în Macedonia, în faţa formaţiei Sloga Jugomagnat, în turul II preliminar al Ligii Campionilor. De asemenea, Jakobsson a fost la centru şi la partida în care FC Vaslui a învins pe Sporting Lisabona cu scorul de 1-0, pe 3 noiembrie 2011, la Piatra Neamţ, în grupele Europa League. Meciul va începe la ora 20.45, va fi transmis de Digi Sport 1

Cookies