PAŞTI 2014. Măsuri speciale de ordine publică pe străzile Capitalei, de sărbătorile de Paşti

de:
16 apr. 2014
1 Afișari
PAŞTI 2014. Măsuri speciale de ordine publică pe străzile Capitalei, de sărbătorile de Paşti

PAŞTI 2014. In vederea mentinerii ordinii publice, incepand din data de 18 aprilie, Politia Locala a Municipiului Bucuresti va dubla numarul misiunilor de patrulare efectuate de politistii locali. Actiunea – ce vizeaza prevenirea faptelor antisociale in perioada Sarbatorilor Pascale – continua seria de masuri speciale incepute de
Florii, din dispozitia Primarului General.

La actiunile privind mentinerea ordinii publice in perioada Sarbatorilor Pascale vor participa politistii locali din cadrul serviciilor de Ordine Publica, Circulatie, Interventii, dar si efective din cadrul Patrulei Calare a Municipiului Bucuresti.

PAŞTI 2014. Cum vor circula autobuzele şi tramvaiele RATB în noaptea de Înviere 

PAŞTI 2014. Misiunile vor viza combaterea faptelor antisociale atat in centrul Capitalei, cat si in apropierea marilor biserici.
Zona Patriarhiei, a Centrului Istoric si anumite zone cu potential risc infractional vor fi supravegheate atat de agentii locali cat si de sistemul de monitorizare video al Politiei Locale a Municipiului Bucuresti.

Se redeschide sezonul plimbărilor cu vaporaşul pe lacul Herăstrău.Când se pot face plimbări GRATUITE

In noaptea de Inviere, echipajele P.L.M.B. vor asigura mentinerea fluidizarii traficului si prevenirea producerii unor evenimente care ar putea pune in pericol siguranta publica. Unitatile Patrulei Calare vor avea trasee speciale de patrulare in noaptea de Inviere – intre marile biserici in Bucuresti – iar in zilele urmatoare se vor afla in parcurile Capitalei, acolo unde vor avea loc actiuni speciale pentru pastrarea sigurantei publice si in
vederea combaterii comertului ambulant neautorizat.

PAŞTI 2014. In tot acest timp, pentru sesizari sau reclamatii, bucurestenii pot apela numarul Dispeceratului Politiei Locale a Municipiului Bucuresti – 021/ 9752.

Cookies