BAZAR

PAŞTE 2014. OFERTE DE PAŞTI: Cât costă SEJURURILE DE PAŞTI în străinătate

PAŞTE 2014 OFERTE. Cei care şi-au propus să îşi petreacă sărbătorile pascale în afara ţării trebuie să îşi pună deoparte câteva sute de euro pentru un sejur de Paşti. Dacă la sud de Dunăre se pot găsi oferte şi cu 25 de euro de persoană pe noapte, un sejur de 7 nopţi în Grecia poate ajunge până la 1.000 de euro sau chiar mai mult. Vă prezentăm mai jos câteva oferte disponibile de Paşti în cele mai frecventate destinaţii din străinătate.

OFERTE DE PAŞTI: Cât costă SEJURURILE DE PAŞTI la munte, la mare, în Bucovina sau în Maramureş 

PAŞTE 2014 BULGARIA: Oferte de Paşti în Bulgaria

PAŞTE 2014 BULGARIA: Dacă vreţi să aveţi parte de o mini-vacanţă all inclusive de Paşti, una dintre cele mai ieftine variante disponibile la sud de Dunăre costă 25 de euro de persoană pe zi, în cameră dublă, tarif valabil pentru minim două nopţi, în perioada 17-21 aprilie. Oferta, disponibilă prin agenţia de turism Mareea, este valabilă la hotelul Pliska, din staţiunea bulgară Nisipurile de Aur, şi include masa festivă de Paşti. Detalii suplimentare aici.

OFERTE PAŞTE 2014 BULGARIA: La hotelul Boryana, situat în staţiunea bulgară Albena, preţul unei nopţi pentru un sejur de Paşti, în regim all inclusive, costă 29 sau 31 de euro de persoană, în funcţie de poziţionarea camerei (cu vederea la mare sau la parc). Pentru a închiria o cameră dublă, de Paşti, la acest hotel de trei stele, trebuie să rezervaţi minimum două nopţi, potrivit informaţiilor furnizate de Deea Travel. Cei care vor o cameră single trebuie să mai scoată din buzunar 9 sau 10 euro pe noapte, în funcţie de poziţionarea camerei. Mai multe detalii despre această ofertă găsiţi aici.

PAŞTE 2014 BULGARIA: În staţiunea bulgară Nisipurile de Aur, un pachet care include trei nopţi, în perioada 18-21 aprilie, are preţuri curpinse între 156 şi 183 de euro de persoană, la hotelul de patru stele Riu Dolce Vita. Tarifele pentru acest pachet vândut de Paralela 45 includ, printre altele, masa festivă de Paşti, acces la piscina exterioară, jacuzzi, saună, baie de aburi (cu rezervare în prealabil), sala de fitness, tenis de masă şi biliard. Mai multe detalii aici.

PAŞTE 2014 GRECIA: Oferte de Paşti în Grecia

PAŞTE 2014 GRECIA: Printre cele mai accesibile oferte disponibile de Paşti în Grecia se află un sejur de minimum trei nopţi la hotelul de cinci stele Theophano Imperial Palace din staţiunea grecească Halkidiki. Preţul acestui sejur disponibil la Perfect Tour începe de la 51 euro de persoană pe noapte în cameră dublă cu demipensiune. Acest pachet turistic include şi cina de Înviere (dupa miezul nopţii) cu supa Magiritsa. În ziua de Paşti, clienţii vor primi, la 11:30, ouzo cu delicatese ouzo şi prânzul de Paşti sub formă de bufet cu preparate din miel la grătar şi kokoretsi, un preparat culinar grecesc specific sărbătorilor pascale. Mai multe detalii despre acest pachet găsiţi aici.

OFERTE PAŞTE 2014 GRECIA: La Christian Tour, un studio sau un apartament situat în complexul Maistrali Apartments din Insula Creta, se închiriază cu 586 de euro, pentru perioada 16 – 23 aprilie. Preţul este valabil pentru doi adulţi şi include transport cu avionul de la aeroport la hotel şi retur, potrivit informaţiilor disponibile pe site-ul agenţiei.

PAŞTE 2014 GRECIA: La Happy Tour, un sejur de 7 nopţi la hotelul de trei stele Heleni Beach costă 977 de euro, în perioada sărbătorilor de Paşti. Preţul include 7 nopţi de cazare cu mic-dejun în cameră dublă cu baie şi balcon, aer condiţionat, televizor şi frigider. Hotelul este situat în Ialissos, la 70 metri de plajă şi la 8 km de oraşul Rhodos. Mai multe detalii despre oferta de Paşti la Hotelul Heleni Beach găsiţi aici.

PAŞTE 2014 TURCIA: Oferte de Paşti în Turcia

OFERTE PAŞTE 2014 TURCIA: Deşi în Turcia aproximativ 99% din populația statului este în mod oficial de religie islamică, de la an la an, tot mai mulţi români îşi rezervă sejururi de Paşti în Turcia.

PAŞTE 2014 TURCIA: Cei care vor să sărbătorească Paştele în Antalya pot achiziţiona, cu preţuri începând de la 359 de euro de persoană, un sejur de şapte nopţi la hotelul Eftalia Resort, clasificat la patru stele. Oferta, disponibilă la TUI Travel Center, include 7 nopţi de cazare în cameră dublă în regim all inclusive, bilet de avion, transferuri, taxe de aeroport şi asistenţă turistică. Mai multe detalii aici.

OFERTE PAŞTE 2014 TURCIA: CarpaTour vinde un sejur de 4 nopţi de Paşti, la Istanbul, cu 448 de euro de persoană. Oferta este valabilă în perioada 18 – 22 aprilie, la hotelul Mirilayon, clasificat la patru stele. Preţul include 4 nopţi de cazare cu mic-dejun, transfer grup aeroport – hotel şi retur, tur panoramic al oraşului Istanbul, care durează 3 ore, transport cu avion pe ruta Otopeni – Istanbul – retur, asigurarea medicală şi storno, indiferent de vârstă, şi asistenţă turistică locală în limba română la transfer şi la turul panoramic. Mai multe detalii aici.

PAŞTE 2014 TURCIA: Un circuit de Paşti cu autocarul în Turcia costă minimum 255 de euro, la Europa Travel. Preţul circuitului de 8 zile include transport cu autocarul, 4 cazări cu demipensiune la hotel de 3 stele în Kusadasi, 3 cazări (tranzit) cu mic-dejun în hoteluri de 2 stele, excursii gratuite la: Colonia Antica Efes, Templul Zeiţei Artemis şi la Pamukkale şi un ghid român din partea agenţiei. Turiştii trebuie să mai plătească în plus câte 35 de euro de persoană pentru ghid local, tur by night Istanbul şi croazieră pe Bosfor, biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, aşezăminte de cult etc) şi 5 euro de persoană pentru ghidul turc escort. Mai multe detalii aici.

PAŞTE 2014: OFERTE de Paşti în Spania, Austria sau Portugalia

PAŞTE 2014 SPANIA: Dacă vreţi să petreceţi patru nopţi la Barcelona, de Paşti, puteţi achiziţiona pachetul disponibil la Eximtur cu 589 euro de persoană. Tariful, valabil pentru un loc în cameră dublă, include: 4 nopţi de cazare cu mic-dejun la hotel Ac Som by Marriott, clasificat la patru stele, transfer grup aeroport-hotel-aeroport, tur panoramic al oraşului Barcelona cu ghid local vorbitor de limba română, transport avion TAROM cursă directă Otopeni – Barcelona şi retur, taxele de aeroport în valoare de 120 euro de persoană, asigurările medicale şi storno. Tariful nu include alte excursii opţionale, prânzul de Paşti la restaurantul hotelului, în valoare de 40 de euro. Detalii despre acest pachet turistic găsiţi aici.

PAŞTE 2014 AUSTRIA: Un pachet de Paşti la Viena costă 299 de euro de persoană la Captain Travel. Preţul sejurului include biletul de avion pe ruta Bucureşti – Viena – Bucureşti, 4 nopţi cazare cu mic-dejun bufet, la hotel Star Inn Schonbrunn, clasificat la trei stele, turul Vienei cu ghid local de limba română, transferuri aeroport – hotel – aeroport, însoţitor de grup, taxele de aeroport şi combustibil, asigurarea medicală (opţională), asigurarea storno şi intrările la obiectivele turistice din program. Mai multe detalii aici.

PAŞTE 2014 OFERTE: Un sejur de Paşti la Lisabona, care include 6 nopţi de cazare cu mic-dejun inclus la hotelul Turism Lisboa, costă 415 euro de persoană, la Travel Solutions. Tariful este valabil pentru un loc în cameră dublă, în perioada 19-25 aprilie, şi include: bilet de avion pe ruta Bucureşti-Lisabona şi retur, tur de oraş cu ghid local, transfer aeroport-hotel-aeroport şi asistenţă locală în limba română. Preţul nu include: taxele de aeroport, asigurarea medicală şi storno, excursiile opţionale şi intrările la obiectivele turistice care nu sunt incluse în preţ. Detalii suplimentare despre acest sejur găsiţi aici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button