BAZAR

OFERTE DE PAŞTI: Cât costă SEJURURILE DE PAŞTI la munte, la mare, în Bucovina sau în Maramureş

PAŞTE 2014 OFERTE: Fie că optează pentru pensiunile agroturistice, pentru un sejur la munte sau la mare, românii trebuie să scoată din buzunar câteva sute de lei pentru mini-vacanţa de Paşti. Dacă încă nu v-aţi hotărât unde vă veţi petrece sărbătorile pascale din acest an vă prezentăm mai jos câteva oferte disponibile de Paşti în cele mai frecventate destinaţii din România.

PAŞTE 2014. OFERTE DE PAŞTI: Cât costă SEJURURILE DE PAŞTI în străinătate

PAŞTE 2014: Oferte de Paşti pe Valea Prahovei

PAŞTE 2014: Un pachet ultra all inclusive de Paşti la hotelul Rozmarin, clasificat la patru stele, costă 299 de euro de persoană, pentru 3 nopţi de cazare în cameră dublă. Pachetul, disponibil la Eximtur, include check in cu cina de Înviere, pe 19 aprilie şi check out cu dejun, pe 22 aprilie, băuturi alcoolice şi non-alcoolice pe perioada meselor, brunch cu grătar, program artistic, lăutari, acces gratuit la saună şi fitness. Mai multe detalii aici.

PAŞTE 2014 OFERTE: Un pachet de 2 nopţi de Paşti, la Rina Vista sau la Rina Tirol – hoteluri de trei stele situate în Poiana Braşov – costă 55 de euro de persoană, la Perfect Tour. Pachetul include 2 nopţi de cazare cu mic-dejun, cină festivă şi muzică live în noaptea de Paşti, acces la sauna şi jacuzzi (numai la Rina Tirol) şi acces la internet wireless. Cei care vor să mănânce dejunul festiv pregătit de hotel în prima zi de Paşti trebuie să mai plătească 17 euro de persoană. Mai multe detalii găsiţi aici.

PAŞTE 2014 ROMÂNIA: La hotelul Iri din Bușteni, clasificat la trei stele, pachetul de Paști costă 960 lei. Tariful include 3 nopți de cazare în cameră dublă, mic-dejun tradițional și masă tradițională în prima zi de Paști. Mai multe detalii aici

PAŞTE 2014: Oferte de Paşti în Maramureş

PAŞTE 2014 OFERTE: La Complex Hotelier Turist Șuior, clasificat la trei stele, prețul unui sejur pascal începe de la 510 lei de persoană pentru trei nopți în cameră dublă. Pachetul include mic-dejun, plimbare cu telescaunul la Cota 1000, acces la demonstrație de olărit cu ”singurul dac liber” Daniel Leș, degustare de păscuțe tradiționale maramureșene coapte pe vatră, prânz pascal și cină pascală maramureșană, cu băuturi alcoolice și nealcoolice incluse, program folcloric live. Mai multe detalii aici.

PAŞTE 2014. Un sejur de Paști la Complexul Lostrița, clasificat la trei stele, costă 750 lei de persoană pentru trei nopți de cazare cu pensiune completă. Oaspeții vor avea parte de o petrecere moroșenească și vor putea participa la tombola iepurașului organizată în restaurantul Complexului Lostrița. Detalii suplimentare despre sejur găsiți aici.

PAŞTE 2014 MARAMUREŞ: O mini-vacanță de Paști în Maramureș la hotelul Salina, clasificat la două stele, începe de la 690 lei de persoană, pentru trei nopți în cameră dublă. Pachetul de Paști include: cazare cu pensiune completă, inclusiv băututi alcoolice și nealcoolice, acces la piscina cu apă sărată încălzită și saună, masa festivă de Paști și coș cu produse tradiționale pentru sfințit în Noaptea Învierii. Mai multe detalii găsiți aici.

PAŞTE 2014: Oferte de Paşti în Bucovina

PAŞTE 2014 OFERTE: Cei care îşi propun să petreacă sărbătorile de Paşti pe tărâmul mănăstirilor, în Bucovina, pot achiziţiona un pachet turistic disponibil la preţul de 975 de lei de persoană. Plecarea se face din Bucureşti pe traseul Bucureşti – Braşov – Miercurea Ciuc – Cheile Bicazului – Piatra Neamţ – Gura Humorului şi se vizitează centrul istoric al Braşovului, Mănăstirea Izvorul Mureşului, Lacul Roşu şi Cheile Bicazului. După cina din Sâmbăta Mare turiştii vor putea participa la Slujba de Înviere, la Biserica Ortodoxă din Prisaca Dornei. În prima zi de Paşti se vizitează Mănăstirea Voroneţ şi Mănăstirea Humor, urmând ca apoi oaspeţii să aibă parte de masă festivă cu mâncăruri tradiţionale, muzică şi dans. În a doua zi de Paşti, după micul dejun cu preparate tradiţionale de casă se vizitează Mănăstirea Moldoviţa, Mănăstirea Suceviţa, Atelierul de ceramică neagră de la Marginea, Mănăstirea Putna, Muzeul ouălor încondeiate din Vama, urmând ca ziua să se încheie cu cină, serbare câmpenească şi o surpriză pentru turişti. Întoarcerea spre Bucureşti se face pe traseul Gura Humorului – Târgu Neamţ – Roman – Buzău – Bucureşti cu vizite la Cetatea Neamţului şi Episcopia Romanului. Preţul include transport cu autocarul, ghid calificat, trei nopţi de cazare la pensiune, în camere cu două paturi, grup sanitar propriu şi televizor, mic-dejun timp de trei zile, mâncarea aferentă unui prânz la pachet, două cine, o masă festivă şi băuturi alcoolice tradiţionale. În preţ nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice. Detalii aici.

PAŞTE 2014. Pentru cei care vor să petreacă sărbătorile de Paşti la un hotel din Bucovina, Perfect Tour promovează o ofertă la hotelul de patru stele Best Western Bucovina. Prețurile la această unitate de cazare încep de la 230 de euro de persoană pentru trei nopți de cazare cu mic-dejun. Preţul pachetului include cină de bun venit cu demonstraţie de încondeiat ouă, cină în Sâmbăta Mare cu muzică live, dejun festiv în Duminica Paştelui pe acordul instrumentelor tradiţionale, cină câmpenească cu petrecere bucovineană cu dansatori şi foc de tabără, organizată seara la „Hanul” din Ariniş şi acces gratuit la toate facilităţile hotelului. Detalii suplimentare aici.

PAŞTE 2014 BUCOVINA. La complexul turistic Le Baron, patru nopţi de Paşti, la care se adaugă una bonus, costă 1.000 lei de persoană. Preţul, valabil pentru un loc în cameră dublă, include 5 nopţi de cazare, masă în regim a la carte din suma alocată pe card, în limita a 400 lei de familie, mic-dejun şi dejun festiv în prima zi de Paşti, demonstraţie de încondeiat ouă şi expoziţie organizată de meşteri populari din zona Ciocăneşti, care are o tradiţie în încondeiatul ouălor, acces pe toată perioada sejurului la minicentrul SPA, cu piscină, saună, tenis de masă şi fitness. Mai multe detalii despre această ofertă găsiţi aici

PAŞTE 2014: Oferte de Paşti în pensiuni agroturistice

PAŞTE 2014 OFERTE: Un sejur de 3 nopţi de Paşti în Delta Dunării costă 550 lei de persoane, la Pensiunea Oprişan. Preţul include: 3 nopţi de cazare cu pensiune completă care include masă festivă de Paşti cu mâncăruri tradiționale românești plus vinul casei, meniu specific pescăresc, excursie în Delta Dunării cu canotca lui Ivan Patzaichin (ambarcațiune din lemn pentru două persoane, propulsată cu vâsle), inițiere în pescuitul la plută și concurs de pescuit, foc de tabără pe malul Dunării cu țuică sau vin fiert, excursie în Delta Dunării, traseu stabilit în acord cu opțiunile turiștilor. Pentru grupurile care sosesc cu nava de linie de la Tulcea la Crişan, localitatea în care este situată pensiunea, transferul de la debarcader este gratuit. Mai multe detalii găsiţi aici.

PAŞTE 2014: La complexul agroturistic Vila Bran, unitate de cazare clasificată la trei margarete, un sejur de 4 nopţi de cazare cu masa festivă de Paşti costă între 105 şi 255 de euro de persoană. Pachetul turistic vândut de agenţia Paralela 45 include întâlnire cu iepuraşul, petrecere pentru copii cu face – painting şi clovni, concursuri şi jocuri pentru cei mici si cei mari, foc de tabără cu muzică folk şi vin fiert, dansuri populare româneşti, parada mascotelor Club Vila Bran, karaoke, discotecă, recital de muzică internaţională, petrecere în ziua de Paşti. Pe perioada sejurului oaspeţii pot folosi gratuit facilităţile bazei de agrement: piscina acoperită şi încălzită, piscina exterioară încălzită cu jacuzzi şi centru SPA (saună umedă şi uscată, cameră de relaxare), sala de sport cu aparate de fitness şi mese de ping-pong, sala de jocuri (şah, table, sjoelen, shuffle-puck, rings, plinko, frisbee, mini – bowling, air – hockey,biliard, crazy-golf, bank-shot, mini teren squash, teren shuffleboard), echitaţie în manej (cal, ponei), tir cu arcul, mega şah, pista de jogging, 2 mini terenuri fotbal, locuri de joacă pentru copii (interior şi exterior). Mai multe detalii aici.

PAŞTE 2014 ROMÂNIA: Complexul agroturistic Crăiasa Munţilor are oferte de Paşti care încep de la 800 de lei pentru 3 nopţi de cazare cu demipensiune şi masa de Paşti. Detalii suplimentare despre ofertele disponibile la acest complex găsiţi aici

PAŞTE 2014: Oferte de Paşti la mare

PAŞTE 2014 OFERTE: La hotelul Vega din Mamaia, clasificat la cinci stele, un pachet de două nopți costă 530 lei de persoană, pentru un loc în cameră dublă standard. Serviciile incluse în pachetul de Paști comercializat de Eximtur includ: cazare, mic-dejun, dejun tradițional in prima zi de Paști, cozonac, vin și ouă roșii în noaptea de Înviere, acces la saună și jacuzzi la Tulip Spa Rituals și 20% reducere pentru nopțile suplimentare. Detalii aici.

PAŞTE 2014: La hotelul IAKI, clasificat la patru stele, o mini-vacanță de Paști costă 1.344 lei de persoană. Pachetul include: 3 nopți de cazare în regim all inclusive, brunch în ziua de Paști, acces la IAKI Spa, pentru: piscina, sauna, jacuzzi, fitness, dus emotional, dus cervical, tratamente Spa (ritual de infrumusetare „Charm de Orient” si dus subacval – pentru femei, masaj cu pietre vulcanice si dus Vichy – pentru bărbați), excursie la Cetatea Enisala şi Cetatea Histria și programe de divertisment și animație pentru copii. Mai multe detalii despre acest sejur aici.

PAŞTE 2014 ROMÂNIA: La Hotelul Europa din Eforie Nord, clasificat la patru stele, un sejur de 3 nopți de Paști costă 219 euro de persoană, preț valabil pentru un loc în cameră dublă. Pachetul include: cazare cu demipensiune cu toate taxele incluse, primire cu pască, cozonac și ouă roșii după Slujba de Înviere, prânz de Paști cu produse tradiționale românești, câte o oră de terapii de persoană de sejur, la Ana Aslan Health Spa, la alegere (în funcție de disponibilitate), relaxare și acces gratuit la piscina interioară (cu apă sărată din Lacul Techirghiol), fitness, saune și jacuzzi, activități pentru copii cu face painting, minidisco cu tematică, ouă încondeiate, origami, cadouri și 10% reducere la tarifele pentru proceduri individuale la SPA. Mai multe detalii găsiţi aici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button