BAZAR

PAȘTE 2014. MESAJE ȘI URĂRI PRIN SMS DE PAȘTI

PAȘTE 2014. Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a inviat!

MESAJE PAȘTE. Cu lumanari aprinse si sufletul curat sa spunem impreuna HRISTOS A INVIAT!

MESAJE ȘI URĂRI PRIN SMS. Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste!

MESAJE DE PAȘTI. E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume noua, in pacat ca uiti sa ierti ce-i de iertat chiar de HRISTOS A INVIAT!

PAȘTE 2014. Fie ca sfanta sarbatoare a invierii Domnului sa va aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Un Paste Fericit!

MESAJE PAȘTE. Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil!

MESAJE ȘI URĂRI PRIN SMS DE PAȘTI. Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunatate si calducra in suflete! Hristos a Inviat!

MESAJE DE PAȘTI. Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!

PAȘTE 2014. Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!

MESAJE PAȘTE. Invierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri frumoase si inima de iubire ! HRISTOS A INVIAT!

MESAJE ȘI URĂRI PRIN SMS DE PAȘTI. Învierea Domnului sa fie un moment de pace si iertare pentru toti. Sarbatori fericite, alaturi de cei dragi!

MESAJE DE PAȘTI. Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!

PAȘTE 2014. Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat!

MESAJE PAȘTE. Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste Fericit alaturi de cei dragi!

MESAJE ȘI URĂRI PRIN SMS DE PAȘTI. Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!

MESAJE DE PAȘTI. Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Hristos a Inviat!

PAȘTE 2014. O singura data pe an e Pastele. O zi speciala, imbogatita de aroma bucatelor traditionale si parfumul florilor de primavara si al tau! Paste fericit!

MESAJE PAȘTE. Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca Hristos a inviat!

MESAJE DE PAȘTE. E atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit. Hristos a inviat!

MESAJE ȘI URĂRI PRIN SMS DE PAȘTI. Pentru unii, Pastele e un moment de intregire a familiei, in care isi doresc pace si bucurie. Pentru altii, e o zi in care se distreaza ceva mai mult sau scapa de serviciu ori de scoala. Pentru mine e pur si simplu o zi minunata, pe care vreau sa o impartasesc cu voi. Paste fericit!

PAȘTE 2014. Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat!

MESAJE PAȘTE. Macar de Paste, cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se urasc sa stie sa iubeasca, iar cei bogati sa invete sa daruiasca. Hristos a inviat!

MESAJE DE PAȘTI. Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!

MESAJE ȘI URĂRI PRIN SMS. Fie ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat!

PAȘTE 2014. Astazi fii intelegator, fii alaturi de cei dragi, fii cel care le iarta pe toate, fii in sentimentul Pastelui.

MESAJE PAȘTE. Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!

MESAJE ȘI URĂRI PRIN SMS DE PAȘTE. Dincolo de cadouri, de petreceri… se afla adevarata semnificatie a Pastelui, incearca sa-i dai lumina si sa o traiesti cu adevarat. Hristos a inviat!

MESAJE DE PAȘTI. Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a inviat!

MESAJE ȘI URĂRI PRIN SMS. Bucuria vine din lucrurile marunte, dragostea fata de frumos vine din trairile noastre. Traieste cu adevarat Invierea Domnului!

PAȘTE 2014. Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire! As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si fie ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit!

MESAJE ȘI URĂRI PRIN SMS. Minunea Invierii sa iti aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate inainte si bucura-te de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine!

PAȘTE 2014. Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii sa fii! Paste fericit!

MESAJE PAȘTE. Abia astept sa ajung langa voi, cei dragi sufletului meu. Pana atunci aveti grija de voi si faceti curatenie in casa si in suflete. Se apropie Marea Sarbatoare a Invierii Domnului. Sa a intampinam cum se cuvine!

Sufletul mi se umple de lumina gandindu-ma la sarbatoarea ce se apropie, la noaptea de Inviere, la mine si la tine, la sentimentele ce ne apropie in fiecare zi mai mult! Hristos a Inviat!

MESAJE ȘI URĂRI PRIN SMS. Paste fericit! Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii!

PAȘTE 2014. Vine o zi …cand pasesti cu smerenie pragul casei, cand gasesti sursa de bucurie in sufletele oamenilor… cand se-mparte lumina pentru fiecare: sarac si bogat. Inca de copil ai inceput sa iubesti aceasta sarbatoare. Vine Pastele! Sarbatoarea Inaltarii Domnului!

MESAJE DE PAȘTE. Gaseste calea spre daruire, iertare, intelegere… Cauta sa fii mai bun, sa fii aproape cu sufletul de cei care-ti sunt si prieteni, si dusmani.

MESAJE ȘI URĂRI PRIN SMS. Bogatia sufleteasca este darul cel mai de pret pe care il aduce iepurasul. Imparte celor dragi cadouri: bucurie, voie buna, liniste sufleteasca si intelegere.

PAȘTE 2014. Intalneste cu evlavie, pietate si armonie acest moment unic- Invierea Domnului.

MESAJE PAȘTE. Sarbatoarea Invierii revarsa speranta, intelegere si bucurie in lacasul fiecaruia dintre noi. Deschide-ti inima si paseste cu piosenie in acest cadru sacru.

Hristos a inviat! Pastele ramane cea mai importanta sarbatoare crestina, cea mai vasta atat in semnificatii, cat si in obiceiuri. Traieste de Pasti, prin rugaciune, o adevarata sarbatoare.

„IISUS A FOST UN CRIN PRINTRE SPINI, IAR TU PRIN DRAGOSTEA LUI AI DEVENIT UN CRIN PRINTRE CRINI”. LA MULTI ANI SI HRISTOS A INVIAT!

MESAJE DE PAȘTE. O singura data pe an e Pastele – o zi speciala, imbogatita de aroma bucatelor traditionale si parfumul florilor de primavara… si al tau! Paste fericit!

Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase. Asa ca… Hristos a inviat!

MESAJE PAȘTE. Va doresc un Paste minunat!

PAȘTE 2014. Pastele ne aduce in inima credinta, incredere si dragoste. Bucuria si simplitatea acestor momente ne ajuta sa ne cunoastem mai bine pe noi insine, sa apreciem adevaratele valori ale vietii.

MESAJE ȘI URĂRI PRIN SMS. Hristos a inviat! Si asta se simte in orice are viata, in firul ierbii, in cantul pasarilor, in seninul cerului.

MESAJE DE PAȘTI. Pentru ca Hristos a inviat… Iubirea sa pentru oameni trezeste natura la viata si ne aduce primavara in priviri si bucuria in suflet. 

MESAJE ȘI URĂRI PRIN SMS DE PAȘTI.  Sa-i multumim lui Hristos pentru darul vietii! Paste fericit!

MESAJE PAȘTE. Sper ca acest gand virtual sa iti aduca ce iti doresti tu cel mai mult! Paste fericit!


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button