BAZAR

PAȘTE 2014. MESAJE DE PAȘTE HAIOASE, pe care le poți trimite celor dragi

MESAJE PAȘTE HAIOASE. Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

MESAJE PAȘTE AMUZANTE. Eu zic să te aşezi la masă, mănâncă cu multă pâine, nu cred că poţi să-ţi dai seama dacă-i miel sau dacă-i câine

MESAJE PAȘTE FUNNY. Paste mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit. Iubitul iepuroi sa-ti aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate!

MESAJE PAȘTE HAIOASE. Iepuroiul nu mai vine, ca nu prea se simte bine. A aflat din Parlament ca e criza in buget. Asa ca s-a imbatat ca sa nu fie crizat! PASTE FERICIT!

MESAJE PAȘTE FUNNY. Să paştem cât de mulţi, să paştem toţi de-o dată, chiar dacă iarba nu-i legală, măcar e tolerată

MESAJE PAȘTE AMUZANTE. Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari ;)!

MESAJE PAȘTE FUNNY. De Paşti să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame

MESAJE PAȘTE HAIOASE. Mi-am facut ‘wishlist-ul’ de Paste… te vreau pe tine in gradina, in casa, in ganduri si in suflet! Daca dai reply, inseamna ca mi-am primit cadoul asa ca iepurasul poate sa isi vada de treaba anul asta!

MESAJE PAȘTE AMUZANTE. Un iepuras cu boticul alb. A venit la voi in prag. Sa v-aduca oul rosu. Care sa va umple cosul. CIOCNITI? HRISTOS A INVIAT!

MESAJE PAȘTE FUNNY. Iepurasul mustacios e de Paste norocos, nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonac, mielul fript si un Paste Fericit!

MESAJE PAȘTE HAIOASE. M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta, dar parca tu nu ai gradina… sa vin pe balcon? Astept raspuns!

MESAJE PAȘTE FUNNY. Iepuraşul mustăcios şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte să-ţi dau un mesaj de Paşte.

MESAJE PAȘTE AMUZANTE. Tine minte! Poti sa te maturizezi, sa te cultivi, dar nu vei putea renunta niciodata la bunatatile mesei de Paste!

MESAJE PAȘTE FUNNY. 16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!

MESAJE PAȘTE HAIOASE. De Paste te provoc la concurs de spart oua. Am o presimtire ca voi fi cel mai bun sau ca te voi lasa sa castigi daca iepurasul ma va umple de generozitate si compasiune! Ce zici? Te risti?

MESAJE PAȘTE FUNNY. Mai bine dau mesaje de Paşte decât să fac minute adiţionale. Mi-am dat salariul ca să umplu masa de bucate tradiţionale.

MESAJE PAȘTE AMUZANTE. Bafta la ciocnit si fie ca iepurasul sa nu te ocoleasca! Paste fericit alaturi de cei dragi!

Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate!

MESAJE PAȘTE HAIOASE. Cata vreme exista speranta, fie ca Pastele sa aduca fericire tuturor barbatilor!

MESAJE PAȘTE FUNNY. Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui mieluşel, colorată ca un ou de Paşte şi luminoasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!

MESAJE PAȘTE AMUZANTE. Iepurasul si-a pierdut agenda cu adrese… Traieste sarbatoarea cu adevarat, iepurasul va simti si va ajunge si la tine. Exista un iepuras care ne aduce fiecaruia dintre noi sentimentul sacru al Invierii Domnului.

MESAJE PAȘTE HAIOASE. Caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit…oua!

MESAJE PAȘTE AMUZANTE. Urez intotdeauna „Hristos a inviat!” persoanelor frumoase si inteligente. Craciun fericit!

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button