BAZAR

Păşeşte în revistă

La rubrica interviu o găsim pe Geanina Corondan, sambată începând cu ora 12:00. Interviul va fi live, o discutie liberă la care fiecare dintre cei prezenţi poate să participe.

O altă rubrică este ca intitulată „Things to wear” în care designerii români işi expun cele mai noi creaţii. La „Beauty Zone” au loc demonstraţii live cu diferite aparate de înfrumuseţare, la colţul recomandărilor veţi putea descoperi ultimile apariţii şi bestseller-uri, la canapeaua psihologului  “cititorii-participanţi” iau parte la un workshop coordonat de psihologul Loredana Tudorache.

Seara se încheie cu piesa de teatru “Fitness”, una dintre cele mai savuroase reprezentaţii de pe scena autohtonă, în The Ark Underground. Regia este semnată de Mihai Bisericanu, textul de  Jacques De Decker, iar Mihaela Teleoacă este one woman show.

Sâmbată Idelier@TheArk debutează cu sedinţa foto live ce o are în prim plan pe Maria Movileanu pentru rubrica “Look of the week”. “Cititorii” vor putea descoperi culisele unei şedinţe foto şi paşii urmaţi pentru a obţine poze ca în revistele glossy.

Revista se deschide atât în 5 cât şi 6 martie la ora 11:00 şi se închide la ora 21:00 şi este o co-productie Idelier – The Ark.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button