ȘTIRI

PASCĂ, REŢETE PASCĂ: REŢETĂ PASCĂ CU BRÂNZĂ, TRADIŢIONALĂ DE PAŞTI

PASCĂ, REŢETE PASCĂ: CUM SĂ FACI PASCA CU BRÂNZĂ

PASCĂ, REŢETE PASCĂ: Ingrediente pentru PASCA CU BRÂNZĂ

500 g faina
1 cub drojdie proaspata
1 praf de sare
5 linguri zahar
200 ml lapte
3 linguri untura sau 50 g unt
2 galbenusuri
coaja de lamaie
Umplutura
500 g branza de vaci proaspata
3 oua
5 linguri cu smantana
100 g zahar
pulpa de la 2 portocale

PASCĂ, REŢETE PASCĂ: Pentru uns PASCA CU BRÂNZĂ

2 oua

1 zahar vanilat

PASCĂ, REŢETE PASCĂ: Mod de preparare PASCĂ CU BRÂNZĂ

PASCĂ, REŢETE PASCĂ:  Aluat-amestecam faina cu sarea, zaharul, coaja de lamaie, dupa care adaugam drojdia dizolvata in putin lapte caldut, untura, galbenusurile si treptat laptele.

PASCĂ, REŢETE PASCĂ: Framantam o coca nelipicioasa si acoperim, apoi lasam la dospit 1 ora.

PASCĂ, REŢETE PASCĂ: Branza de vaci o amestecam cu zaharul, pulpa de portocala, amestecam smantana cu ouale batute si adaugam peste branza amestecam bine si dam la frigider.

PASCĂ, REŢETE PASCĂ:  Intindem coca intr-o foaie subtire si rotunda, asezam in tava tapetata cu hartie de copt si pe pereti laterali. O intepam cu furculita si adaugam 2 linguri de gris, adaugam umplutura de branza si taiem surplusul de aluat daca ne ramane.

PASCĂ, REŢETE PASCĂ: Adaugam ouale batute cu zaharul vanilat deasupra la branza si dam al cuptorul incalzit pana se rumeste frumos (cca 35-40 minute).

PASCĂ, REŢETE PASCĂ:  Mod de servire PASCĂ CU BRÂNZĂ
Servim pasca cu branza dupa ce s-a racit.

sursa: culinar.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button