PASCĂ, REŢETE PASCĂ: Cum să faci PASCA CU BRÂNZĂ FĂRĂ ALUAT
PASCĂ, REŢETE PASCĂ: Ingrediente PASCĂ CU BRÂNZĂ FĂRĂ ALUAT
Branza de vaci 1 kg
Oua 6 buc (sau 7 daca sunt mai mici)
Zahar pudra 400 g
Faina alba 4 linguri
Gris 2 linguri
Unt 150 g
Praf de copt 1 buc
Stafide 50 g
Esenta de vanilie 1 buc (o fiola)
Coaja de lamaie rasa 1 buc (coaja rasa de la o lamaie)
PASCĂ, REŢETE PASCĂ: Mod de preparare PASCĂ CU BRÂNZĂ FĂRĂ ALUAT
PASCĂ, REŢETE PASCĂ: Pregatim ingredientele. Ouale trebuie scoase mai din timp,sa fie la temperatura camerei.
PASCĂ, REŢETE PASCĂ: Se amesteca bine branza cu zaharul pudra si untul topit.
PASCĂ, REŢETE PASCĂ: Apoi se adauga galbenusurile si se amesteca.
PASCĂ, REŢETE PASCĂ: Se adauga praful de copt, faina, grisul, coaja de lamaie, esenta de vanilie, stafidele si se amesteca bine.
PASCĂ, REŢETE PASCĂ: La urma se adauga albusurile batute spuma tare. Se incorporeaza incet.
PASCĂ, REŢETE PASCĂ: Ungem cu unt o tava rotunda (preferabil cu pereti detasabili), o tapetam cu faina sau hartie de copt si adaugam compozitia de branza.Se poate orna cu stafide (sau o lasati simpla), apoi se da la cuptor timp de 110 min la 175°.
sursa: lalene.ro