Pasajul Unirii, închis pe sensul de mers Universitate – Bd. Dimitrie Cantemir, la 24 de ore de la incendiu

19 oct. 2022
544 afișări
Pasajul Unirii, închis pe sensul de mers Universitate - Bd. Dimitrie Cantemir, la 24 de ore de la incendiu

Pasajul Unirii este închis pe sensul de mers Universitate – Bd. Dimitrie Cantemir, în urma incendiului de marți.

Decizia a fost anunțată de Primăria Sectorului 4, administrație care de ieri intervine pentru evaluarea și remedierea daunelor produse de mașina care a ars complet.

Administrația locală care a reabilitat în vară Pasajul Unirii are nevoie de două zile pentru a interveni în tunel, iar circulația se va redeschide joi, 20 octombrie.

”Circulatia rutiera in Pasajul Unirii, pe sensul de mers Universitate-bd. Dimitrie Cantemir, va fi sistata până joi, 20 octombrie a.c.”, precizează Primăria Sectorului care are în administrare pasajul.

Măsură a fost luată în vederea evaluării și remedierii de către echipele de specialiști a daunelor produse în urmă incidentului de marți, 18 octombrie, în care o mașină a luat foc în mers, în interiorul pasajului, și, implicit, pentru că reluarea circulației să aibă loc in condiții de maximă siguranță, mai spune administrația locală.

Îți recomandăm și:

VIDEO | Secundele în care mașina ia foc din senin în Pasajul Unirii. Salvarea bebelușului, prima grijă a pasagerilor adulți

Plafonul de la Pasajul Unirii a coborât, după reabilitare, prin montarea ventilatoarelor și a corpurilor de iluminat, o recunoaște constructorul, dar care este înălțimea lui acum?

EXCLUSIV | Controversa limitei de înălțime la 3,5 m de la Pasajul Unirii. Proiectantul a micșorat mărimea porții de la intrare, nu și limita. ”Înainte TIR-urile se blocau în pasaj”

Încă un TIR blocat în Pasajul Unirii din București. De data asta, în interior, la mijlocul tunelului

 

Cookies