Inundaţie în Pasajul Unirii din Bucureşti. Traficul auto, reluat după şase ore

de:
21 sept. 2012
0 Afișari
Inundaţie în Pasajul Unirii din Bucureşti. Traficul auto, reluat după şase ore

În jurul orei 8:15, circulaţia în Pasajul Unirii a fost redeschisă pe sensul de mers spre Mărăşeşti, iar la ora 8.40 pe sensul de mers spre Universitate, însă traficul în zonă este, în continuare, îngreunat. 

Potrivit autorităţilor, traficul rutier în Pasajul Unirii fusese închis din cauza acumulării mari de apă. Pompierii au intervenit pentru a scoate apa din pasaj.

Până la deschiderea circulaţiei în Pasajul Unirii, şoferii au circulat pe deasupra pasajului sau pe rutele alternative.

După cum susţine directorul ApaNova, Epsică Chiru, colectarea apelor pluviale din pasajul Unirii revine în sarcina Administraţiei Străzilor Bucureşti, instituţie în administrarea căreia se află pasajul. 

În urma ploii torenţiale din 10 august 2012, pasajul Unirii a fost inundat din nou, atunci ApaNova acuzând Administraţia Străzilor că este responsabilă din cauză că nu curăţă la timp gurile de canalizare. 

Traficul auto se desfăşoară cu dificultate şi în alte zone din Capitală. Astfel, Brigada Rutieră a precizat că in zona Halei Traian şi în intersecţiile Şoseaua Iancului cu Şoseaua Pantelimon şi Şoseaua Mihai Bravu cu Bulevardul Decebal semafoarele sunt defecte.

Cookies