Pasajul rutier Mihai Bravu e îmbrăcat de sezon. Totul Verde a întins sub pod un covor de gazon

31 mai 2024
1323 afișări
Pasajul rutier Mihai Bravu e îmbrăcat de sezon. Totul Verde a întins sub pod un covor de gazon
Pasajul rutier Mihai Bravu e îmbrăcat de sezon. Totul Verde a întins sub pod un covor de gazon | Sursa foto: Daniel Băluță/Facebook

Pasajul rutier Mihai Bravu se transformă, fiind îmbrăcat cu rulouri de gazon: „Tragem tare să finalizăm lucrările” anunță Daniel Băluță, primarul Sectorului 4 din București.

Pasajul Mihai Bravu se trasnformă

Primarul Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluță, anunță că ziua de vineri a fost începută energie. Mai exact, este vorba despre lucrările la pasajul rutier Mihai Bravu. Spațiul de sub pasajul rutier se transformă „într-o oază verde.”

Asociația Totul Verde a îmbrăcat toată zona cu rulouri de gazon. Mesajul postat de primar pe Facebook sună cam așa:

Bună dimineața!

Începem ziua de vineri cu multă energie! Chiar dacă este sfârșit de săptămână și gândul ne este la weekend, tragem tare să finalizăm lucrurle începute.

Colegii de la Totul Verde au transformat și spațiul de sub pasajul rutier Mihai Bravu într-o adevărată oază de verdeață. Întreaga zonă a fost „îmbrăcată” într-un covor verde din rulouri de gazon, iar rezultatele sunt pe măsura muncii depuse.

În imaginile postate pe rețeaua socială, se pot observa rulourile de gazon folosite, muncitorii care lucrează de zor, dar și rezultatele acestor lucrări.

  • Vezi postarea AICI.

Connstrucția Maternității „Sf. Ioan”

Pe data de 29 mai 2024, Daniel Băluță a anunțat că va începe construcția Maternității „Sf. Ioan”, în valoare de 50 de milioane de euro, bani proveniți din fonduri europene.

Noua maternitate va funcționa în două corpuri de clădire, cu regimul de înălțime de S + P + 3E, respectiv S + P + 4E, va avea o suprafață construită desfășurată de aproximativ 13.000 mp și va îndeplini toate cerințele de siguranță, securitate și funcționalitate specifice infrastructurii de sănătate.

În total, unitatea medicală va avea un număr de 166 de paturi și va avea următoarele funcțiuni:

  • trei secții de Obstetrică – Ginecologie, cu un număr total de 101 paturi,
  • o secție de Neonatologie, cu un număr de 50 de paturi, dintre care 8 vor fi folosite în sistem ATI, iar 12 vor fi special configurate pentru nou-născuții prematur,
  • o secție de Terapie Intensivă, cu un număr total de 15 paturi.

Citește și:

Cookies