Pasajul Mihai Bravu deviază tramvaiul 34 şi suspendă troleibuzul 76

de:
17 ian. 2011
1 Afișari
Pasajul Mihai Bravu deviază tramvaiul 34 şi suspendă troleibuzul 76

Astfel, linia 34 de tramvai va funcţiona pe traseul actual între terminalul Banu Manta şi intersecţia Şos. Mihai Bravu/Calea Dudeşti, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Calea Dudeşti până la Depoul Dudeşti.

Această situaţie este una provizorie, RATB intenţionând să utilizeze traseul Calea Vitan – Calea Dudeşti, după modificarea reţelei de tramvai din intersecţia Calea Vitan/Calea Dudeşti.

Pentru preluarea călătorilor de pe linia 34, RATB a anunţat că a fost înfiinţată linia de autibuze 634,  între Baba Novac şi terminalul Romprim, pe traseul Şos. Mihai Bravu, Calea Văcăreşti, Piaţa Sudului, Şos. Olteniţei, terminalul Romprim. Abonamentele eliberate pe linia 34 vor fi valabile şi pe linia navetă de autobuze 634.

Potrivit RATB, traseele liniilor de autobuze 312, 313 şi 381, care funcţionează în zona lucrărilor, nu vor fi modificate, însă, staţia Şos. Mihai Bravu amplasată pe Calea Văcăreşti, sens Piaţa Sudului, se suspendă, autobuzele liniilor amintite vor opri în staţia Bd. Tineretului, comună cu cea a liniei 133.

Linia 76 de troleibuze se suspendă iar linia 77 va funcţiona pe traseul de bază, între Piaţa Reşiţa şi Piaţa Sudului, cu un număr suplimentar de vehicule. Abonamentele eliberate pe linia 76 vor fi valabile până la expirare, pe liniile 77, 381 şi pe liniile 312 şi 313, pe traseul fostei linii 76.

Nu vor scăpa de probleme în trafic nici posesorii de autoturisme, traficul rutier fiind restricţionat pe mai multe porţiuni. Vezi aici rutele ocolitoare.

Cookies