Pasajul Mihai Bravu, atacat din nou în instanţă de prefect

de:
07 apr. 2011
0 Afișari
Pasajul Mihai Bravu, atacat din nou în instanţă de prefect

Cinci dintre acţiuni vizează hotărâri ale Consiliului Local al Sectorului 1, patru au fost formulate faţă de hotărâri ale Consiliului General al Municipiului Bucureşti, două sunt referitoare la hotărâri ale Consiliului Local al Sectorului 5, iar una, faţă de o hotărâre a Consiliului Local al Sectorului 4, realtează Newsin.

Alte două acţiuni în justiţie au fost demarate împotriva primarului general Sorin Oprescu, ambele referitoare la autorizaţia de construcţie a pasajului Mihai Bravu. „Am atacat autorizaţia, la sfârşitul anului trecut, pentru lipsa planului urbanistic zonal. În martie, primarul general a emis o nouă autorizaţie de construcţie, pe care am atacat-o din acelaşi motiv”, a explicat Atănăsoaei, joi, la prezentarea bilanţului instituţiei pe care o conduce.

Tot anul trecut, prefectura l-a amendat de două ori pe primarul general Sorin Oprescu, cu 8.000 de lei în total, pentru tergiversarea soluţionării unor dosare porivind restituirea proprietăţilor.

În 2011, din acelaşi motiv, Oprescu a fost amendat de trei ori, 15.000 de lei în total.

În 2010, şi primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost amendat cu 55.000 de lei, pentru refuzul de a reînfiinţa subcomisia locală de fond funciar.

Cookies