Pasajul Lujerului, mai scump cu aproape un milion de euro

de:
17 dec. 2010
0 Afișari
Pasajul Lujerului, mai scump cu aproape un milion de euro

Primăria Capitalei cere Consiliului general al Municipiului Bucureşi suplimentarea costurilor pentru Pasajul Lujerului de la 13.345.000 euro (cu tva) la 14.108.961 euro.

„Având în vedere faptul ca indicatorii tehnico-economici ai investitiei au fost întocmiţi în conformitate cu studiul de fezabilitate realizat în 2006 şi ţinând cont că expertiza tehnică din 2009 au pus în evidenţă defecte şi degradări faţă de starea constată la data întocmirii studiului de fezabilitate, s-a impus realizarea unor remedieri prin lucrări suplimentare faţă de contract”, se arată în expunerea de motive a Primăriei.

Pasajul Lujerului a fost deschis traficului la sfârşitul lunii octombrie. Pasajul a fost construit în anul 1987 şi asigură legătura între Şoseaua Virtuţii şi strada Braşov, subversând Bulevardul Păcii. Până acum nu a mai beneficiat de lucrări de reparaţii sau de reabilitare şi ajunsese să fie considerat un real pericol pentru şoferi.

Lucrările de reabilitare şi reconsolidare au început pe 30 noiembrie 2009. Iniţial, termenul de execuţie era stabilit la opt luni, însă a fost prelungit din cauza nivelului avansat de degradare.

Cookies