Pasajul Latin este igienizat și curățat de graffiti, anunță Nicușor Dan. Bucureștenii sunt sfătuiți să sune la poliție când observă acte de distrugere

03 aug. 2023
352 afișări
Pasajul Latin este igienizat și curățat de graffiti, anunță Nicușor Dan. Bucureștenii sunt sfătuiți să sune la poliție când observă acte de distrugere
Pasajul Latin este igienizat și curățat de graffiti, anunță Nicușor Dan. Bucureștenii sunt sfătuiți să sune la poliție când observă acte de distrugere | Sursa foto: Agerpres

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a transmis că Pasajul Latin din Centrul Istoric al Bucureștiului se igienizează. Suprafețele vandalizate cu graffiti vor fi curățate.

În Pasajul Latin din București se desfășoară o acțiune de igienizare

Nicușor Dan a transmis, pe pagina de Facebook, că în Pasajul Latin din Centrul Istoric al Capitalei se desfășoară o acțiune de igienizare. Acesta este curățat de desenele de tip graffiti de pe pereți și nu numai.

Acțiunea de igienizare se realizează pe timpul nopții pentru a nu deranja pietonii.

Această cale de acces, care face legătura între strada Lipscani și Piața Sf. Gheorghe este monument istoric. Pasajul Latin este tranzitat de mii de bucureșteni și turiști în fiecare zi.

De asemenea, primarul îi sfătuiește pe trecători să apeleze la Poliția Locală în cazul în care surprind acte de vandalism. Numărul de telefon este disponibil non-stop: 021.9752.

Sesizările mai pot fi făcute la adresa de mail [email protected] sau direct la Dispeceratul Primăriei Municipiului București: 031.9898, având program non-stop.

S-a anunțat zi de curățeni joi, 3 august, pe Bulevardul Pache Protopopescu

Joi, 3 august, s-a anunțat zi de curățenie generală în Sectorul 2, mai exact pe Bulevardul Pache Protopopescu. Echipele de salubrizare din Sectorul 2 intervin pe sensul de mers dinspre Șoseaua Mihai Bravu către Piața Pache Protopopescu.

Șoferii au fost rugați din timp să nu își lase mașinile parcate în zona ce urmează să fie igienizată. Vehiculele nu vor putea fi parcate pe segmentul de drum menționat mai sus, între orele 10:00-17:00.

PS2 a anunțat că intervenția va fi  mecanizată. Astfel că, praful și deșeurile vor fi îndepărtate de pe carosabil – până la bordură și de pe trotuare.

Acționăm mecanizat, cu utilaje, curățând carosabilul până la bordură, dar și trotuarele, și de aceea avem rugămintea să nu lăsați mașinile parcate în zonă.

În ultima perioadă, Primăria Sectorului 2 a curățat mai multe artere importante și intens circulate din București. Printre acestea se numără:

  • Șoseaua Pantelimon,
  • Șoseaua Ștefan cel Mare,
  • Șoseaua Mihai Bravu,
  • Bulevardul Lacul Tei,
  • Bulevardul Basarabia,
  • Bulevardul Carol I.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies