Pasajul Domnești, primul giratoriu suspendat de pe Centura Capitalei, tot mai aproape de finalizare. A avut loc ultima deviere de trafic

14 apr. 2022
18941 afișări
Pasajul Domnești, primul giratoriu suspendat de pe Centura Capitalei, tot mai aproape de finalizare. A avut loc ultima deviere de trafic

Pasajul Domnești de pe Centura Capitalei se apropie de finalizare, anunță secretarul de stat în Ministrul Transporturilor Irinel Ionel Scrioșteanu, care face un inventar al stadiului în care se află construcția astăzi. Oficialul de la Transporturi anunță că, la Pasajul Domnești, a avut loc și ultima deviere de trafic necesară construirii pasajului care ar trebui să fie gata la finalul anului 2022.

Cele mai importante lucrări care se desfășoară în prezent la Pasajul Domnești:

  • A fost deviat traficul în zona rampei de coborâre/urcare spre și dinspre Domnești. Aici s-au finalizat săpăturile și a început așternerea straturilor suport.
  • Pe segmentul de Nord-Vest al girației suspendate s-a finalizat armarea plăcii de suprabetonare și a fost turnat betonul aferent acesteia.
  • S-a finalizat montarea predalelor și pe segmentul de Sud-Vest al girației suspendate. S-a realizat armătura și a început turnarea betonului aferent plăcii de suprabetonare.
  • Continuă montarea predalelor pe următorul segment aferent girației suspendate, mă refer la cel care supratraversează Centura, pe partea de Sud.
  • Continuă montarea elementelor prefabricate la zidurile de sprijin la rampa de urcare dinspre #Bragadiru, la rampa de urcare dinspre Chiajna, precum și la rampa de coborâre spre București. Se lucrează la montarea acestora și la rampa de coborâre spre Chiajna, precum și la rampa de urcare dinspre București. Continuă realizarea grinzii de parapet la rampa de coborâre spre Chiajna.
  • Se lucrează la relocarea celorlalte rețele de utilități, precum și la realizarea rețelei de canalizare pluvială și a rețelei de iluminat public.

Pasajul de la Berceni va fi al doilea pasaj de tip giratoriu suspendat care va fi finalizat pe Centura Capitalei după cel de la Domnești.

Îți recomandăm să citești și:

Cookies