Pasajul Doamna Ghica, realizat în proporție de aproape 80%. Viceprimarul Bujduveanu spune că nu mai e mult și bucureștenii îl pot folosi

29 mai 2023
2127 afișări
Pasajul Doamna Ghica, realizat în proporție de aproape 80%. Viceprimarul Bujduveanu spune că nu mai e mult și bucureștenii îl pot folosi
Pasajul Doamna Ghica, realizat în proporție de aproape 80%. Viceprimarul Bujduveanu spune că nu mai e mult și bucureștenii îl pot folosi. Sursa foto: Facebook/ Stelian Bujduveanu

Viceprimarul Capitalei anunță că Pasajul Doamna Ghica din Sectorul 2 este realizat în proporție de 78%. Săptămâna trecută s-a încheiat etapa montării predalelor, iar Trustul de Clădiri Metropolitane urmează să finalizeze montarea armăturii și turnarea plăcii de suprabetonare a tablierului metalic. Stelian Bujduveanu a anunțat când va fi dat în trafic pasajul.

Când ar urma să fie gata Pasajul Doamna Ghica din București

Pasajul Doamna Ghica – 78% realizat

Săptămâna trecută s-a încheiat o etapă importantă a lucrărilor la Pasajul D-na Ghica din Capitală – montajul predalelor.

Zilele acestea, Trustul de Clădiri Metropolitane Oficial va finaliza montarea armăturii și turnarea plăcii de suprabetonare a tablierului metalic, spune Stelian Bujduveanu pe Facebook.

În prezent, stadiul lucrărilor de la Pasajul Doamna Ghica au ajuns la 78%.

Sursa foto: Facebook/ Stelian Bujduveanu
Sursa foto: Facebook/ Stelian Bujduveanu

Pasajul Doamna Ghica este una dintre cele mai mari lucrări de infrastructură din București și ar urma să fie gata în 4 luni – septembrie 2023. Acesta urmează să realizeze legătura dintre Nordul și Estul Capitalei.

Podul va asigura continuitatea traficului pe Strada Doamna Ghica peste Șoseaua Colentina, pe care o supratraversează, spune viceprimarul Capitalei.

Realizarea acestui obiectiv, dar și a altor proiecte de infrastructură din Capitală, este monitorizată de consilierii generali ai Partidul Național Liberal, în vederea îndeplinirii celor 10 obiective majore pentru București de către Primarul General, Nicușor Dan, spune Bujduveanu.

Trustul de Clădiri Metropolitane: Accelerăm ritmul lucrărilor

Reprezentanții Trustului de Clădiri Metropolitane au anunțat pe Facebook că, joi, 1 iunie, urmează să fie montată armătura în placa de suprabetonare a podului.

Accelerăm astfel ritmul lucrărilor pentru a finaliza acest obiectiv cât mai curând.

Trustul de Clădiri Metropolitane le mulțumește bucureștenilor care locuiesc în zonă, dar și șoferilor, pentru înțelegerea arătată pe tot parcursul execuției lucrărilor.

Sursa foto: Facebook/ Stelian Bujduveanu
Sursa foto: Facebook/ Stelian Bujduveanu
Cookies