Pasajul Doamna Ghica, aflat în construcție în Sectorul 2, nu va fi finalizat până la finalul lui 2022. Anunțul primarului Radu Mihaiu

03 sept. 2022
15456 Afișari
Pasajul Doamna Ghica, aflat în construcție în Sectorul 2, nu va fi finalizat până la finalul lui 2022. Anunțul primarului Radu Mihaiu

Primarul Radu Mihaiu anunță, sâmbătă, în ziua în care a început montarea tablierului metalic, că lucrările la pasajul Doamna Ghica din Sectorul 2 vor fi gata abia anul viitor.

”Când am implicat Primăria Sectorului 2 în proiectul de la Doamna Ghica două lucruri m-au interesat – să resuscităm șantierul, să nu rămânem cu o intersecție majoră blocată și să fie pasajul finalizat până la finalul acestui an.

Primul obiectiv s-a atins. Lucrările merg normal. Fazele se succed și finanțarea este asigurată. Al doilea obiectiv, nu. În ciuda insistențelor, nu vom reuși pornirea asfaltării anul acesta”, a scris într-un mesaj publicat pe Facebook primarul Mihaiu.

Edilul Sectorului 2 a mai spus că, conform graficului de execuție în luna februarie tablierul va fi montat integral, iar apoi vor începe celelalte lucrări la carosabil, iluminat, sistem de canalizare.

”Azi dimineața au ajuns primele două transporturi ale tablierului de la pasajul Doamna Ghica. Diseară ajunge și al treilea. În următoarele săptămâni vom primi rând pe rând piesele necesare pentru asamblarea celor 3 segmente mari din care e format podul. Până la jumătatea lunii octombrie vom avea pe șantier toate piesele necesare.

Conform graficului de execuție în luna februarie tablierul va fi montat integral. Apoi vom începe celelalte lucrări la carosabil, iluminat, sistem de canalizare. Mai sunt câteva amănunte de stabilit, dar în mare măsură planul este fixat și constructorul se ține de el. Pasajul Doamna Ghica va fi circulabil anul viitor”, a mai scris Radu Mihaiu.

Primarul Nicușor Dan a promis că pasajul va fi gata până la finalul anului 2022.

Îți recomandăm și:

Cookies