ARHIVA B365

Pasajul din zona centurii Bucureşti – Domneşti va fi finalizat în 2017

Valoarea estimată a contractului este de 185.322.034 lei fără TVA (41,7 milioane euro). Contractul va avea o durată de implementare de 51 luni din care 3 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuţie şi 24 luni perioada de notificare a defectelor, scrie Agerpres.

Potrivit CNADNR, construirea ‘Pasajului Suprateran pe DJ 602 – Centura Bucureşti – Domneşti’ are ca obiective fluidizarea traficului pe Centura municipiului Bucureşti, îmbunătăţirea condiţiilor de transport, descongestionarea circulaţiei la intersecţia centurii rutiere şi a liniei CF de centură cu strada Prelungirea Ghencea şi drumul judeţean 602, creşterea capacităţii de trafic şi siguranţa circulaţiei.

‘Întrucât în zona intersecţiei sunt amplasate numeroase construcţii având multiple destinaţii: unitate militară, locuinţe, depozite, clădiri industriale etc., realizarea obiectivului va facilita accesul agenţilor economici şi al populaţiei din cartierele din zonă, va fluidiza traficul pe Centura rutieră a Bucureştiului, degrevându-se, astfel, străzile din interiorul municipiului. Pasajul Domneşti va rezolva o problemă acută a zonei, determinând la final un trafic civilizat’, a declarat directorul general al CNADNR, Narcis Ştefan Neaga.

Pasajul va avea o lungime de 257,49 metri.

Compania menţionează că Autoritatea Naţională pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice a emis acceptul de publicare al anunţului de participare urmând a fi publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) în data de 18 martie 2015.

Termenul limită de depunere al ofertelor este 30 aprilie, ora 10,00. Data deschiderii ofertelor este 30 aprilie 2015, ora 12,00.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button