ÎN BUCUREȘTI

Pasajul Berceni din sudul Capitalei este gata în proporție de 20%. Ce spune șeful de șantier

Lucrările de la Pasajul Berceni au ajuns la 20% doar din cauza vremii care a pus bețe-n roată constructorilor, iar proiectul trebuie să fie gata în 2022.

Pasajul Berceni din sudul București are un cost total de 30 de milioane de euro. Compania Natională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a analizat lucrările de la pasajul Berceni și a prezentat un interviu cu șeful de șantier Dorin Bejan.

Contractul proiectului a fost semnat în martie 2019, iar lucrările au început în august 2020. Pasajul Berceni ar urma să fie gata anul viitor.

”Îmi place ca în urma mea să rămână ceva și să mă mândresc mai târziu că lucrul acela e făcut de mine”, spune Bejan Dorin, șef șantier Pasajul Berceni.

Dorin Bejan a vorbit și despre realitățile din teren care definesc munca de inginer și care după cum și el mărturisește îi aduc o mare bucurie și satisfacție profesională.

”Munca de șantier prespune în primul rând să-ți placă foarte mult ceea ce faci. Este o muncă obositoare, programul nu este unul fix ci fluctuează în funcție de nevoile de pe șantier. În plus, se lucrează direct cu oameni, un lucru mai dificil decât presupune un job care se desfășoară exclusiv la un birou”, explică Bejan Dorin.

Te-ar putea interesa și:  Șantierele de pe Centura București. Stadiul celor patru pasaje: Mogoșoaia, Domnești, Berceni și Oltenița

Sursa video: Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button