Pasagerul Pilaf circulă cu STB și a prins loc la geam în autobuz. Rudele sale Ambalaj, Sticlă și Zăpadă Năclăită au coborât la prima, dar sigur mai sunt verișori pe traseu

03 mart. 2023
1415 Afișari
Pasagerul Pilaf circulă cu STB și a prins loc la geam în autobuz. Rudele sale Ambalaj, Sticlă și Zăpadă Năclăită au coborât la prima, dar sigur mai sunt verișori pe traseu
Pasagerul Pilaf circulă cu STB și a prins loc la geam în autobuz. Rudele sale Ambalaj, Sticlă și Zăpadă Năclăită au coborât la prima, dar sigur mai sunt verișori pe traseu. Sursa foto: facebook/ Reclamații STB (fostul RATB) București/ Florea Dorel

Pare că autobuzele STB și oamenii care circulă cu ele ne surprind pe zi ce trece. În trecut, pe sau printre scaunele STB au fost găsite numeroase lucruri la care nu ne-am fi așteptat.

Unii călători au găsit sticle și ambalaje aruncate, alții bulgări de zăpadă, dar cel mai nou lucru găsit este o porție de pilaf.

Orezul cu legume, călătorul din dreapta ta

Dacă te-ai fi așteptat să găsești pasageri pe scaunul din dreapta ta atunci când urci în autobuz, ei bine, acum nu este cazul.

Un bucureștean a surprins în timpul unei călătorii cu autobuzul STB o porție de pilaf. Mâncarea stătea pe scaun, iar caserola pe jos.

Bărbatul a postat o fotografie pe pagina de Facebook Reclamații STB ( fostul RATB) București, cu descrierea:

Așa se poartă pe linia 117. Merită din plin autobuze hybrid.”

Mâncare găsită în STB
Mâncare găsită în STB, Sursa foto: Facebook/ Reclamații STB (fostul RATB) București/ Florea Dorel

Mai mulți internauți au adăugat comentarii la postarea bărbatului. Unii dintre ei au dat vina pe călători, iar alții au ironizat situația.

Câteva dintre comentariile postării:

  • „S-au împărțit ieri flori de 1 Martie ,mai contează curățenia?”- A. G.
  • „Nuuu, sunt români!! Asta e rasa noastră, dacă nu faci în autobuz mizerie, faci în altă parte, ori alte fapte tipic nației noastre.”- A. V.
  • „Deschideți geamurile ca să intre porumbeii să mănânce…”- O. P.
  • „Nu trebuiau introduse aceste autobuze pe acel traseu,la ce fauna este acolo.”- O. I.
  • „Niște animale…”- D. N.

Mormanele de semințe și bulgării pasageri din STB

Dacă orezul cu legume găsit vi se pare puțin deplasat, să vedeți ce au mai descoperit alți călători în autobuzele STB.

În urmă cu o lună, o bucureșteancă a postat pe aceeași pagină de Facebook menționată anterior, imagini cu covoare de semințe și peturi aruncate pe jos.

Postarea repesctivă a stârnit diverse reacții din partea bucureștenilor, majoritatea criticându-i pe cei responsabili pentru mizerie.

Mormane de semințe în STB
Mormane de semințe în STB. Sursa foto: Facebook/ Reclamații STB ( fostul RATB) București

Citește mai multe AICI.

Și asta nu e tot…

O altă bucureșteancă a găsit bulgări de zăpadă pe scaunul de lângă, pe timpul sezonului rege. Femeia a reclamat cele găsite pe Facebook, spunând că:

Cum este posibil să pleci în cursă de la capăt cu mașina în halul acesta? După ce că pe linia lui 464 sunt doar 3 mașini în traseu și alea vai mama lor, mai pleacă și cu ele murdare, stricate, fără căldură sau aer condiționat și noi, calatorii, plătim abonamente lună de lună. Vi se pare în regulă?

Bulgări de zăpadă în STB
Bulgări de zăpadă în STB. Sursa foto: Facebook/ Reclamații STB (fostul RATB) București/ Carmen Turcu

Te-ar putea interesa și:

Cookies