ȘTIRI

Pasagerii de la Aeroportul Otopeni, îndrumaţi de holograme, începând de vineri

“Informaţiile vor fi furnizate în română şi în engleză, holograma va transmite informaţii despre ce trebuie făcut pentru a trece mai rapid de controlul de securitate. Oricâte afişe am avea tot nu captează atenţia aşa cum o va face asistentul virtual”, a declarat pentru ZF Valentin Iordache, purtătorul de cuvânt al aeroportului.

Investiţia în cele trei dispozitive, inclusiv în mentenanţa lor se ridică la circa 24.000 de euro, potrivit lui, care a mai precizat că firma care a livrat aceste dispozitive este Fragard Iaşi.

Mai mult, aeroportul va lansa mâine noul portal web (o investiţie de peste 20.000 de euro) dar şi paginile de Facebook, Twitter, Linkedin şi Instagram.

Aeroportul Otopeni are un nou terminal de plecări de la finalul lui 2012, în urma unei investiţii de 52 milioane de euro. Din aprilie 2013, Radu Merica, un executiv care a ocupat func­ţiile de CEO al Ţiriac Holdings şi de pre­şe­­din­te al Camerei de Comerţ Româno-Ger­mane, este noul preşedinte al consiliului de administraţie al CNAB, o companie cu venituri anua­le de 137 mil. euro. 

Mai jos puteţi vedea un sistem asemănător de pe aeroportul din Frankfurt:


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button