Party w/ Lovebirds & Victor Stancov

de:
01 dec. 2012
0 Afișari
Party w/ Lovebirds & Victor Stancov

Lovebirds (Winding Road, Buzzin’ Fly, Teardrop, Germany)

Lovebirds este foarte apreciat in acest moment, iar dupa release-ul celor 3 single-uri de succes sub labelul Winding Road Records, artistul este urmarit cu mare interes de catre alte doua reputate case de productie, Freerange si Buzzin Fly. Sound- ul Lovebirds combina o explozie house cu o calatorie muzicala in anii 70 si 80 cu o abordare futurista.
‘Modern Stalking’ , primul single Lovebirds aparut in 2007 este un EP care abordeaza stilul  mid-tempo house din diverse unghiuri muzicale, fiind primit cu mare entuziasm de communitatea deep house si neo-disco.

Desi Lovebirds este un proiect solo mai recent, Basti nu este un incepator in domeniul productiilor. El a infiintat Knee Deep, impreuna cu vechiul sau prieten Toddie Freese in 1998. Se face remarcat cu Knee Deep pe scena dance, Basti remixand Jamiroquai de 3 ori si piesele lui Bob Sinclair, David Morales, Brandy si multor altor, castigand presigiosul premiu de  “best remixer” in 2002 la German Dance Awards ( surclasandu-l pe Timo Maas). Loverbirds se naste din dorinta lui de a trece intr-o zona muzicala mai profunda si melodica.

 

http://soundcloud.com/lovebirds


Victor Stancov 

Cu un sound inradacinat in Detroit techno, Victor reuseste sa creeze de fiecare data set-uri melodioase si energice, in care  uneori se ragasesc si productii proprii.

 

http://soundcloud.com/victorstancov

 

Intrare libera.

Cookies