Party w/ DJ Undoo

de:
31 ian. 2012
0 Afișari
Party w/ DJ Undoo

Artist Urban Records şi asociat la Hades Records, Undoo a activat nu numai ca DJ, ci şi ca inginer de sunet, producător muzical şi organizator de evenimente hip-hop. Membru al primei trupe de DJ din România- Turntable Science, DJ Undoo şi-a căpătat notorietatea prin participarea la festivaluri de profil (Tmbase, Stufstock), concursuri internaţionale (cum ar fi cel organizat de Looptroop, la care s-a numărat printre câştigătorii români) şi colaborări numeroase şi diverse cu Butch, trupa Dagga, Jay (MC), Gojira, DJ Vasile, Unu’, Veritasaga, Zeppelin, H8.

Undoo se mai poate lăuda şi cu lansarea primului album de Turntablism din România (Turntable Science – Extended Techniques vol.1).

În caz că v-aţi aflat în publicul festivalului Summerjam Fest, aflaţi că Undoo s-a numărat printre organizatorii evenimentului, iar dacă sunteţi curioşi cu privire la activitatea de producător a invitatului nostru de vineri, merită amintite albumul Jamrow, lansat alături de Jah Army şi albumul Nomad,lansat alături de Praetor de la Veritasaga.

Dar asta nu e tot! La sfârşitul anului trecut, Undoo şi-a finalizat propriul album – Ain’t Fast Food Music, care este distribuit gratuit pe http://djundoo.ro/.

Visuals: Urban Themes

Happy Hours ~ 23:00-00:00 —–> la orice băutură luată de la bar, primiţi încă una la fel!

Cookies