Party: VRT, Haute Culture & VAst Solo

de:
30 iun. 2011
0 Afișari
Party: VRT, Haute Culture & VAst Solo

VRT este un veteran al muzicii care aduce good vibe-ul la o petrecere. Luandu-si in serios rolul de om care faciliteaza distractia la o petrecere, VRT nu a facut compromisuri si s-a conservat in timp ca un adevarat partystarter! Trecand prin multe stiluri de muzica, traversand liquid pana la jungle, Adrian Vizireanu stie ca cel mai important lucru este sa simta pulsul multimii!

Mihai Dobre aka Haute Culture este unul din fondatorii trupei de muzică electronică Şuie Paparude. Numele de Haute Culture este în primul rând strâns legat de Şuie Paparude, iar mai apoi de activitatea de DJ a lui Mihai. Plecand de la break-beat, electro sau techno, acum Haute Culture se invarte in jurul disco si electro, cu inflexiuni personale acumulate in ani de exploatare a sunetului.

VAst Solo mixeaza nu-electro/disco, deep house, chicago & detroit, chiar si nu-funk si in general tot ce-i place si simte ca are armonie si sticky sound. Puteti verifica mixul lui de la Street Delivery de anul acesta daca nu ne credeti!

Cookies