Party VIP & Lansare Carevasăzică #5

de:
12 oct. 2012
1 Afișari
Party VIP & Lansare Carevasăzică #5

”Vrem să te cunoaştem şi în cadru informal şi să ne distrăm împreună. Vino să te întâlnești cu noi în offline, în atmosferă de party și lansare de ziar! Ți-am pregătit un număr nou-nouț, numai bun de răsfoit, muzică bună, concursuri și premii.

De la 20:00 la 22:00 lansăm cel de-al 5-lea număr Carevasăzică! Ziarul cu profil cultural vine cu numărul de toamnă, desfășurat în jurul conceptului „Tropisme”: povești care cuprind întâmplări, schimbări și felul studenților de a se adapta la ele conform condițiilor politice, sociale, economice. În paginile ziarului vei regăsi numele unor colaboratori precum Bogdan Theodor Olteanu, Matei Psatta sau Cătălin Georgescu, dar și un interviu cu The Wannabes. 

Începând cu ora 22:00, până dimineață, ne distrăm cu viitorii noștri membri în binecunoscutul stil VIP, neobosit și pe muzică bună! Te așteptăm cu un concurs: poți câștiga două invitații duble, oferite de de Agenția de Vise, la spectacolul de teatru Biloxi Blues, din 22 octombrie, cu Tudor Chirilă şi Paul Ipate în roluri principale. Mai avem și câteva premii-surpriză.” – VIP
Cookies