Control Day. Out – Preview Weekend

de:
15 apr. 2011
0 afișări
Control Day. Out - Preview Weekend

Party, tickets presale & lots of fun

Nu uitati ca 2-3 septembrie este ultimul weekend in care veti gasi la bar, in Control, bilete pentru concertul Ian Brown, Unkle Sounds, Suie Paparude & more, la pretul redus de 40 de lei.

Vino la Control Day Out Preview Weekend, fii atent la muzica si castiga invitatii la evenimentul de pe 10 septembrie. Dupa miezul noptii, si vineri, si sambata, Dj-ii nostri vor insera artisti din line-up in playlistul lor. Primele 5 persoane care merg la pupitru si recunosc piesele primesc cate o invitatie de 1 persoana.

Nu uita, sambata, 10 septembrie, la Arenele Romane, Control Day Out – Ian Brown, UNKLE Sounds, Suie Paparude, Justin Vandervolgen. Bilete la promotie la bar cu 40 de lei.

Biletele pentru Control Day Out pot fi achizitionate in avans, la pretul de 50 de lei, online pe Eventim.ro sau din reteaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, precum si din Control Club (Academiei, 19) si Shift Pub (General Eremia Grigorescu, nr 17). In seara evenimentului, biletele vor costa 65 de lei, la intrare. Accesul persoanelor sub 18 ani nu va fi permis.

Intrarea este libera.

Cookies