ARHIVA B365

Party ~ Ali Nasser & Narcis

Pe Ali Nasser îl cunoaşteti din celebrul şi regretatul Web Club din Bucureşti, de la ediţiile Sunwaves la care a luat parte sau… (pur şi simplu) de la nenumăratele party-uri pe care le animă printr-un sound fresh, deep şi extrem de personal, aşa cum menţionează el însuşi pe pagina personală de pe Soundcloud. Mai precis, seturile lui Ali Nasser explorează zonele deep, tech şi funky-minimaliste ale stilului house.

Libanez la origini, Ali Nasser s-a alăturat naţiei române în ’90. Pasionat de muzică înca din copilărie, când a luat lecţii de pian, nu exagerăm deloc atunci când afirmăm ca invitatul nostru de vineri e un nume de rezonanţă pe scena house româneasca şi internaţională: de la Kristal Glam Club şi festivalul Sunwaves, tânărul DJ a ajuns să mixez în Flex si Mnml Viena, Flexbar Amsterdam, Underground Ibiza, Corvinteto Budapesta, Kolonie Nijmegen, Libary Frankfurt şi-aşa mai departe. Viitorul sună bine pentru Ali Nasser!

http://soundcloud.com/ali-nasser

Şi Narcis, cel de-al doilea invitat, are legături cu muzica tot din copilărie şi (curios) tot lecţiile de pian l-au ajutat să-şi descopere aceste afinităţi. Pe Narcis îl ştiţi de la party-urile din Web, Traian 42, Frame, Studio Martin, de la festivalurile Iarmaroc, The Mission, In Deep & Dance, I Love Festival, Seven Fest şi Gust House Bucureşti.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button