ARHIVA B365

Partidul Noua Românie va avea candidat la Primăria Capitalei

Sebastian Popescu este candidatul Partidului Noua Românie la funcţia de Primar General al Capitalei. După ce în 10 noiembrie 2019 a devenit cel mai tânăr candidat la prezidenţiale, Preşedintele PNR doreşte să devină acum cel mai tânăr primar din istoria Capitalei României.

Preşedintele PNR a acceptat să intre în cursa electorală pentru Primăria Generală cu speranţa că bucureştenii vor dori alt primar care să conducă oraşul.

„Cele aproximativ 31.000 de voturi primite la prezidenţiale mă responsabilizează să îmi asum candidatura pentru Primăria Capitalei. Ştiu că nu e uşor de condus un oraş de complexitatea Capitalei dar nu îmi e frică de lucruri grele şi complicate. Pot face faţă unei astfel de responsabilităţi şi sunt pregătit să modernizez Bucureştiul, să devină cu adevărat o capitală europeană. Toţi bucureştenii care nu mai vor să fie reprezentaţi de actualul primar şi nici de candidaţii propuşi de partidele tradiţionale, au acum o alternativă în persoana mea, în candidatul Partidului Noua Românie. Împreună putem da startul unei schimbări reale, majore şi benefice pentru bucureşteni şi pentru Capitala României. În loc să ne plăngem şi văietăm că nimeni nu face nimic, putem acum să trecem la fapte şi să culegem roadele muncii noastre”, a declarat Sebastian Popescu.

Preşedintele PNR a primit în primul tur al alegerilor prezidenţiale din 10 noiembrie 2019, 30.850 de voturi, clasându-se pe locul 13, la o distanţă de 34 de voturi faţă de candidatul de pe locul 12.

Cele 30,850 de voturi primite de Sebastian Popescu au fost obţinute fără să fi cheltuit vreun leu în campanie, fără afise şi fără fleyre. Doar câteva apariţii la tv şi radio. Însă aceste apariţii sporadice au fost suficiente pentru a determina apriximativ 31.000 de români să-l voteze pentru funcţia de Preşedinte al României.

Pentru a putea candida la Primăria Capitalei, Sebastian Popescu are nevoie de 9000 de semnături.

Toţi cei care vor să semneze pentru candidatura lui Sebastian Popescu la funcţia de Primar General al capitalei o pot face fie pe email la office@partidulnouaromanie.ro , fie la sediul PNR din Piaţa Unirii, Strada Halelor Nr. 17, Etaj 1, Sector 3, Bucureşti.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button