ARHIVA B365

Partidul Monicăi Macovei va fi lansat la 1 martie

„Vă invit pe 1 martie 2015 în Bucureşti, la sala Grigore Preoteasa a Casei de cultură a studenţilor (Calea Plevnei nr. 61), orele 13,00 – 15,30, unde vom face un pas mai departe, aşa cum am promis la finalul campaniei prezidenţiale din 2014: naşterea unui al treilea pol politic în România, fără baroni, fără finanţări murdare. Suntem o forţă uriaşă de schimbare, pentru că noi credem în mod autentic în libertate, dreptate şi schimbare.”, e mesajul europarlamentarului Monica Macovei.

În apelul adresat membrilor şi simpatizanţilor M10, europarlamentarul îi invită pe aceştia să dea alături de ea „un semnal al schimbării şi modernizării”, scrie b1.ro.

„Decizia privind viitorul României trebuie să se întoarcă la oameni, nu mai trebuie să rămână în mâinile unui grup restrâns, cu interese economico-financiare transpartinice şi ilegitime”, adaugă Macovei.

Invitaţia este adresată membrilor M10 care cred „în libertate, dreptate, justiţie şi dreptul la proprietate privată, în libertatea de gândire, de exprimare şi de asociere, în dreptul oamenilor liberi să-şi urmărească interesele, fără a afecta libertăţile şi drepturile celorlalţi, în iniţiativa privată şi economia de piaţă, în intervenţia minimă a statului – sursă de corupţie şi ineficienţă, în economie, în transparenţa guvernării şi libera concurenţă; în muncă şi dreptul oamenilor de a nu fi jecmăniţi de guvernanţi pe urma muncii lor, în solidaritatea reală faţă de cei abuzaţi sau cu adevărat în nevoie”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button