ȘTIRI

Partida Rapid– Concordia Chiajna, supravegheată de 90 de camere video ale Primăriei Sectorul 2

Cadrele Politiei Locale a Primãriei Sectorului 2 vor supraveghea video strãzile de afluire si defluire a spectatorilor, vor urmãri respectarea regulilor de circulatie de cãtre pietoni si conducãtorii auto, impuse special în perioada meciului, precum si modul de dirijare a traficului rutier si comportamentul suporterilor înainte si dupã terminarea partidei.

La finalul disputei fotbalistice vor fi monitorizate cu mare atentie fluxurile de suporteri care vor pleca de la stadion, atât de camerele video, cât si de patrulele auto si pedestre ale Politiei Locale a Primãriei Sectorului 2, pentru a se interveni de urgentã în cazul în care vor exista tulburãri ale ordinii publice.

Politia Localã a Primãriei Sectorului 2 va fi în alertã cu toate efectivele sale si este pregãtitã sã facã fatã misiunilor pe care le are, astfel încât bucurestenii si suporterii sã fie în orice moment în sigurantã.

În acelasi timp, comercializarea bãuturilor alcoolice în zona Stadionului Dinamo va fi interzisã sâmbãtã, 13 iulie a.c. între orele 16.00 – 24.00, pentru desfãsurarea în sigurantã a meciului de fotbal dintre echipele F. C. RAPID BUCUREsTI – C. S. CONCORDIA CHIAJNA.

Mãsura a fost luatã în urma solicitãrii Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti si a fost transmisã de Primarul Neculai Ontanu tuturor agentilor economici care comercializeazã bãuturi alcoolice în perimetrul delimitat de urmãtoarele 6 artere de circulatie aflate în jurul stadionului:

Calea Floreasca,
· Strada Paul Greceanu,
· Strada Tunari,
· Strada Barbu Vãcãrescu,
· Strada Eugen Botez,
· Strada Gheorghe Bãnciulescu,

De la dispozitia edilului sectorului 2 sunt exceptate unitãtile de alimentatie publicã care au si functiuni de cazare turisticã si cele care au aranjamente privind organizarea unor evenimente stabilite anterior, respectiv nunti, botezuri, aniversãri de zile festive etc.

Cadrele Politiei Locale a Primãriei Sectorului 2 vor verifica respectarea mãsurilor de interzicere a comercializãrii bãuturilor alcoolice si intervalul orar stabilit, iar cei gãsiti în neregulã vor fi sanctionati cu amenzi contraventionale cuprinse între 500 – 1500
lei si suspendarea functionãrii spatiului comercial între 10 si 30 de zile.

 

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button